Joukkoliikenne

Kouvolan alueen seutulippu

Iitti, Kouvola ja Luumäki kuuluvat Kouvolan seutulippualueeseen. Seutulipulla voi matkustaa voimassaoloaikana (30 vuorokautta ostopäivästä) rajoituksetta seutulippuun kuuluvien kuntien alueella. Asiakkaalta voidaan kuitenkin periä muita erillisiä maksuja, kuten pikavuoromaksu, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.

Seutulipun hinta on 57 €.

Seutulippua voi ostaa Kouvolan matkakeskuksesta, os. Hallituskatu 3, Kouvola, ja yhden päivän tilausviiveellä myös Kausalan Matkahuollosta, os. Iitintie 2, Kausala, puh. (05) 326 0280. Matkahuolto on avoinna ma - pe klo 8.00 - 18.00.

Lahden seutulippu

Iitti, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Joutsa, Kärkölä, Lahti, Myrskylä, Mäntsälä, Orimattila, Padasjoki, Pukkila ja Sysmä kuuluvat Lahden seutulippualueeseen. Seutulipulla voi matkustaa voimassaoloaikana (30 vuorokautta ostopäivästä) rajoituksetta seutulippuun kuuluvien kuntien alueella. Asiakkaalta voidaan kuitenkin periä muita erillisiä maksuja, kuten pikavuoromaksu, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta. 

Seutulipun hinta on 75 €.

Seutulippua voi ostaa Lahden Matkahuollosta, os. Askonkatu 2, Lahti ja Kausalan Matkahuollosta. Matkahuolto-asiamies sijaitsee osoitteessa Merrankuja 2, 47400 Kausala. 

Asiointitaksit

Asiointitaksit tarjoavat iittiläisille avoimia matkustuspalveluita.

Asiointiliikenteen aikataulut 

Juna- ja linja-autoaikataulut

VR - juna-aikatalut

Matkahuolto - linja-autoaikataulut

Kouvola - Kausala - Kouvola välinen bussiyhteys