Maaseutu-unelmaa toteuttamassa?

Iitti on vireä ja vehreä päijäthämäläinen maaseutukunta vain n. puolentoista tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudusta. Sijainti veden äärellä ja luonnon helmassa tekee asumisesta leppoisan virkistävää ja sopivan virikkeellistä kaikissa elämänvaiheissa.

Ihlan iittiläist

Sujuva arki, laadukkaat kunnalliset palvelut, joita monipuoliset kaupalliset palvelut ja yhdistystoiminta täydentävät, omaan elämäntilanteeseen istuva koti, sijainti veden äärellä ja luonnon helmassa tekee asumisesta leppoisan virkistävää ja sopivan virikkeellistä kaikissa elämänvaiheissa.

Elämä Iitissä

Tänneppäin asumah!

Iitin kunnan tonttitarjonnasta löytyy monen kokoisia vaihtoehtoja erilaisiin asumisen tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Oma koti voi löytyä läheltä kuntakeskusta palveluiden ääreltä tai rauhalliselta maaseudulta vehreästä ja vihreästä asuinympäristöstä. Mutta asuitpa missä päin Iittiä tahansa, luonto on aina lähelläsi.

Monipuolista asumista

Tutustu iittiläiseen elämään & asumisen mahdollisuuksiin

Kotipaikka veti takaisin juurille

Kaisa perheineen viihtyy Iitissä hyvin, kun työn ja arkisen elämän yhdistäminen sujuu helposti.

Lue Kaisan ja perheen asukastarina

Kurkista iittiläisiin koteihin

Kausalan kyläyhdistyksen 13.heinäkuuta järjestämä hyvän mielen kotitapahtuma, Käy Kotihin, jossa iittiläiset kodit avaavat päiväksi ovensa tapahtumavieraille. Tutustu iittiläiseen elämään, asumisen mahdollisuuksiin ja kurkista aitoihin paikallisiin koteihin.

Lue lisää | kaykotihin.com

Tutustu myös näihin