Maaseutu-unelmaa toteuttamassa?

Iitti on vireä ja vehreä päijäthämäläinen maaseutukunta vain n. puolentoista tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudusta. Sijainti veden äärellä ja luonnon helmassa tekee asumisesta leppoisan virkistävää ja sopivan virikkeellistä kaikissa elämänvaiheissa.

Ihlan iittiläist

Sujuva arki, laadukkaat kunnalliset palvelut, joita monipuoliset kaupalliset palvelut ja yhdistystoiminta täydentävät, omaan elämäntilanteeseen istuva koti, sijainti veden äärellä ja luonnon helmassa tekee asumisesta leppoisan virkistävää ja sopivan virikkeellistä kaikissa elämänvaiheissa.

Elämä Iitissä

Tänneppäin asumah!

Iitin kunnan tonttitarjonnasta löytyy monen kokoisia vaihtoehtoja erilaisiin asumisen tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Oma koti voi löytyä läheltä kuntakeskusta palveluiden ääreltä tai rauhalliselta maaseudulta vehreästä ja vihreästä asuinympäristöstä. Mutta asuitpa missä päin Iittiä tahansa, luonto on aina lähelläsi.

Monipuolista asumista

Messuhuumaa ostastolla ja kylillä

Iitti on mukana Lahden messukeskuksessa järjestettävillä Raksa-messuilla 8.–10.3.2024. Olemme mukana messuilla yhteisosastolla Asikkalan, Heinolan, Hollolan ja Kärkölän kanssa. Löydät yhteisosastomme paikalta C13.

Avoimet ovet Vuolenkoskella

(Vuolenkoskentie 1296, 19160 Huutotöyry). Tapahtumassa pääsee tutustumaan Vuolenkoskelle valmistuvaan päiväkotiin, ja paikalla on myös kunnan edustajia kertomassa kunnan ja kylän palveluista sekä tonttitarjonnasta. Soppatarjoilu ja kakkukahvit pitävät vatsat kylläisinä.

Lue lisää | Vuolenkoski.com

Kurkista iittiläisiin koteihin

Kausalan kyläyhdistyksen 13.heinäkuuta järjestämä hyvän mielen kotitapahtuma, Käy Kotihin, jossa iittiläiset kodit avaavat päiväksi ovensa tapahtumavieraille.

Lue lisää | kaykotihin.com

Tutustu myös näihin