Iitin lukio

Iitin lukio on reilun 100 opiskelijan suuruinen oppilaitos, joka tarjoaa paljon kansainvälistä yhteistyötä ja yrittäjyysopetusta. Lisäksi Iitin lukiossa korostuu matemaattiset ja luonnontieteelliset oppiaineet.  

Iitin lukiolle on muodostunut toimiva kansainvälinen yhteistyöverkosto Erasmus-hankkeen ja Ranskan kielen ja kulttuurin opetuksen kehittämishankkeiden kautta. Yhteistyökouluja sijaitsee Saksassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Puolassa ja Unkarissa. Lisäksi yrittäjyys – ja teknologiakasvatuksen kursseilla opiskelijalla on mahdollisuus tutustua yrittäjyyteen ja monipuoliseen teknologian soveltamiseen opiskelussa: 3D-tulostamiseen, drone-, ja 360-kuvaukseen sekä erilaisiin virtuaaliympäristöihin.

Lukion oppimäärän laajuus on 150 opintopistettä ja opinnot koostuvat valtakunnallisista pakollisista, syventävistä sekä oppilaitoskohtaisista syventävistä ja soveltavista opintojaksoista. Opintojaksojen lisäksi suoritetaan yliopilastutkinto. Lukioon haetaan peruskoulun päättötodistuksella tai vastaavalla todistuksella valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutustu Iitin lukioon

Iitin lukion omat sivut löytyvät Pedanetistä, josta löydät yläkoulun tiedotteita, tietoa oppiaineista sekä yhteystietoja.

Yhteystiedot

Ari Toropainen
Yläkoulun ja lukion rehtori
Mervi Broman
Koulusihteeri, yläkoulu ja lukio

Jaa sivu eteenpäin