Käynnissä olevat kyselyt

Kyselyillä kunta kartoittaa kuntalaisten mielipiteitä ja näkemyksiä ajankohtaisiin asioihin ja palvelujen kehittämiseen. Käynnissä olevista kyselyistä tiedotetaan kunnan verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä paikallislehti Iitinseudussa kunta tiedottaa -palstalla.

Kuntabarometrikysely yrityksille

Suomen Yrittäjien Kuntabarometri -kyselyllä kartoitetaan joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti. Kysely on yrittäjille suunnattu ja vastattavissa 1.4.2024 asti.

Vastaamalla kyselyyn pääset antamaan palautetta ja arvioimaan oman kuntasi toimintaa – mitkä asiat toimivat ja mitä pitäisi parantaa? Vastauksista kunnat saavat tärkeää palautetta toiminnastaan, kuten kunnan tekemien julkisten hankintojen merkityksestä yrittäjille. Jotta tuloksissa näkyy aidosti yrittäjien mielipiteet, on tärkeää, että jokainen yrittäjä kertoo oman näkemyksensä.

Vastaa kyselyyn 1.4. mennessä:

Kuntabarometrikysely 2024

Ilmastosuunnitelmakysely Iitin alueen yhdistyksille

Iittiin valmistellaan ilmastolain mukaista ilmastosuunnitelmaa. Suunnitelmatyötä tehdään yhdessä kuuden muun Päijät-Hämeen kunnan kanssa ja suunnitelmien toteuttamiseen on saatu ympäristöministeriön avustus. Osana suunnitelmatyötä halutaan tietää paikallisten yhdistysten tekemästä ilmastotyöstä sekä kuulla ajatuksia ja toiveita ilmastosuunnitelmiin liittyen.

Kyselyn tuloksia käytetään kuntien ilmastosuunnitelmien valmistelussa. Kysely on kohdennettu Asikkalan, Hartolan, Hollolan, Iitin, Kärkölän, Padasjoen ja Sysmän yhdistyksille. Ilmastosuunnitelmien tekoa koordinoi ja kyselystä vastaa Päijät-Hämeen liitto.

Vastaa kyselyyn 31.3. mennessä:

Ilmastosuunnitelmakysely yhdistyksille

Kysely kirjaston tavaralainaamosta

Iitin kirjastoon on tulossa uusi Tavaralainaamo, josta voit lainata arjen hyötyesineitä kirjastokortilla käyttöösi. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Tavaralainaamoon hankittaviin esineisiin vastaamalla lyhyeen kyselyyn. Kyselyn toteuttavat LAB-ammattikorkeakoulun ympäristötekniikan opiskelijat.

Vastaa kyselyyn 1.4. mennessä:

Kysely kirjaston tavaralainaamosta

Kyselyyn voi vastata myös paperisena Iitin kirjastolla (Kausansaarentie 3, 47400 Kausala) 22.3. saakka.


Jaa sivu eteenpäin