Laskutustiedot

Vastaanotamme ensisijaisesti vain verkkolaskuja. Kunnalle voi lähettää verkkolaskuja kaikkien yleisimpien operaattoreiden kautta. Iitin kunnan laskutustiedot ovat muuttuneet 1.12.2022.

Laskuihin tulee liittää tilaajan antama asiakasviite tai yhteyshenkilön nimi.
Iitin kunta kuuluu rakentamispalvelujen käännetyn arvonlisäveron piiriin. 

Verkkolaskut

Nimi: Iitin kunta
Y-Tunnus: 0158766-7
Verkkolaskuosoite: TE003701587667
Operaattori: Tietoevry Oyj
Operaattoritunnus: 003701011385

Paperi- ja pdf-laskut

Poikkeuksellisissa tapauksissa, mikäli verkkolaskun lähettäminen ei ole mahdollista, pyydämme toimittamaan paperilaskut osoitteeseen: 

Iitin kunta
Ostolaskut
PL 32
47401 KAUSALA 

Mikäli ensisijainen verkkolaskutus tai paperilaskutus eivät ole mahdollisia, voitte toimittaa laskun pdf-tiedostona kunnan kirjaamoon: kirjaamo@iitti.fi. Laskuja ei vastaanoteta kunnan henkilökunnan henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin. 

  • Palvelunostolaskutus itsenäiseltä yrittäjältä

    Kevan ohjeistuksen mukaan ennen palvelun aloittamista yksityisen elinkeinonharjoittajan tai toiminimen haltijan tulee toimittaa Iitin kunnalle voimassa oleva YEL/MyEL-todistus, jos ostopalvelu sisältää työkorvausta.

    Jos yksityisellä elinkeinonharjoittajalla tai toiminimen haltijalla ei ole voimassa olevaa YEL-/MyEL-vakuutusta (koskee myös tilanteita, joissa työtulo on alle YEL-rajamäärän) ja hän on 17–67-vuotias, on työkorvaus julkisen eläkelain alaista ansiota.

    Kunnalle toimitettu lasku maksetaan yrittäjälle palkanmaksun periaatteiden mukaisesti, jolloin laskutettavasta työn osuudesta peritään työntekijän eläkevakuutusmaksu.

    Pyydämme lähettämään todistuksen yrittäjien eläkevakuutuksen voimassaolosta yllä olevaan laskujen käsittelyn osoitteeseen. Todistuksen vakuutuksesta saatte omalta vakuutusyhtiöltänne. Mikäli myytte palvelua Iitin kunnalle säännöllisesti, todistus tulee toimittaa kerran vuodessa

Yhteystiedot

Joel Toivonen
Taloussihteeri
Minna Kuosmanen
Toimistoapulainen, hallintopalvelut

Jaa sivu eteenpäin