Kyselyt

Kesähoitokysely

Iitin kunnan liikenneväylien, viheralueiden, kunnan rakennusten pihojen ja liikuntapaikkojen hoito kesäkaudella 2022. Kesähoitokyselyyn vastaamalla autat meitä kehittämään palveluitamme.

Kaikkiin kysymyksiin ei ole välttämätöntä vastata, vaan halutessaan kyselyyn voi osallistua vastaamalla vaikka vain yhteen yksittäiseen kysymykseen. Koonti kyselyn vastauksista julkaistaan Iitin kunnan verkkosivuilla.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä >>

Kiitos vastaajille!

Vastausaika päättyy 30.9.2022

IITIN KUNTA / Tekniset palvelut ja vapaa-aikapalvelut / 12.9.2022


Iitin kylien turvallisuuskysely 2022

Iitin kyläasiainneuvottelukunta järjestää Iitin kylien turvallisuuskyselyn yhteistyössä Päijät-Hämeen Kylät ry:n ja Suomen Kylät ry:n valtakunnallisen Kyläturvallisuus 2025 -hankkeen kanssa. Kyselyllä kartoitetaan kylien ajatuksia omasta kylästä ja sen turvallisuudesta.

Kyselyyn voi vastata sähköisenä osoitteessa:
https://forms.gle/ZeUq6aVKt4isgsKg9

Toivomme, että mahdollisimman moni perheenjäsen täyttää sähköisen kyselylomakkeen.

Iitin kylien turvallisuuskysely 2022 avoinna 17.10. saakka

Kyselyyn voit myös vastata paperisena kyläyhteisönne osoittamassa paikassa tai Iitin kunnan asiakaspalvelupiste Iitti-pisteessä Iitin kirjastolla (os. Kausansaarentie 3, 47400 Kausala).

Kaikkien kyläläisten ja kesäasukkaiden vastaukset ovat tärkeitä. Vastaamalla kyselyyn vaikutat oman kylän toimintaan ja tulevaisuuteen. Kiitos vastauksestasi!

Lisätietoja:

Kaisa Märkjärvi
Puheenjohtaja, Iitin kyläasiainneuvottelukunta
p. 040 54 35 360
kaisa.markjarvi@gmail.com