Urheilukenttä ja ulkoalueet

Vapaa-aikakeskus Ravilinnan pihapiirissä on urheilukenttä, padel-kenttä, pesäpallokenttä ja tenniskentät sekä liikuntakeskusta ympäröivä ravirata. Vapaa-aikakeskuksen läheisyydessä sijaitsevat myös jäähalli ja ulkoilu- ja hiihtoreittien lähtöpiste.

Urheilukenttä ja nurmikenttä

Ravilinnan piha-alueella on urheilukenttä, jossa voi harrastaa korkeus-, seiväs- ja pituushyppyä, kolmiloikkaa, kuulan- ja moukarintyöntöä, keihäänheittoa ja aitajuoksua (60 cm+). Juoksuradan pituus on perinteinen 400 metriä, jossa etusuoralla 8 rataa sekä 6 kiertävää rataa jossa myös vesihauta estejuoksua varten sekä maalikamera. Juoksuradan pinnoite Novotan.

Nurmikenttä

Juoksuradan sisäpuolella sijaitsee luonnonnurmikenttä jalkapallo-otteluita varten. Kentällä kaksi kilpailumaalia sekä 2 keskikokoista harjoitusmaalia. Nurmikenttä on vapaasti käytettävissä, mikäli kenttä ei ole varattu.

Padel- ja tenniskentät

Uusi padel-kenttä on otettu käyttöön kesäkuussa 2023, samalla tenniskentät uudistettiin.

Kenttien käyttö on maksutonta. Oman vuoron voit varata kirjaamalla oman vuoron kentän laidan postilaatikosta löytyvään varauskirjaan.

Ulkokuntolaitteisto

Ravilinnan piha-alueella ulkokuntolaitteisto, jolla pääsee kuntoilemaan kellonajasta riippumatta!

Ulkokuntolaitteita Kausalassa on myös Vieterinpuistossa (Keskikatu 6) jonka tilavat nurmialueet mahdollistavat lisäksi omatoimista jumppaamista ja pelailua. Lisäksi kuntoreitin varrelta (Ravilinnasta Hiihtomajaa kohti, päiväkodin jälkeen) löytyy kuntoilutelineitä.

Beach Volley

Rantalentopalloa pääset pelaamaan Ravilinnan piha-alueella urheilukentän vieressä olevilla hiekoilla, kenttiä 2kpl.

Hiekkakenttä Sahara

Kivituhkapinnoitteinen kenttä on kansanvälisen naisten/juniori pesäpallokentän kokoinen. Hiekkakentällä 4kpl jalkapallomaaleja sekä kiekko-/moukarihäkki.

Skeittialue

Ravilinnan alueella sijaitsevalla skeittipaikka on aidattu n. 500 m2 alue, josta löytyy ramppi sekä puoliramppi. Alusta on asfaltoitu ja rakenteet veneria ja betonia.

Ulkojää

Ravilinnan urheilukentän päätylaidalla sijaitsee jäähalli ja jäähallin välittömään läheisyyteen jäädytetään talvisin ulkojää.

Ulkojään käyttäjillä mahdollisuus käyttää lämmitettyjä ulkopukukoppeja urheilukentän laidalta, ulkopukukopeissa wc ja suihkutilat, sekö jään reunalla mahdollisuus vaihtaa luistimet luistintenvaihtokatoksessa.

Talvisin myös Radansuun ulkokaukaloon jäädytetään ulkojää kyläyhdistyksen hoitamana.

Ravilinnan vapaa-aikakeskus

Iitin kunnan liikuntakeskuksena toimii Ravilinnan kiinteistö, jossa on monipuoliset liikuntatilat.

Osoite Veteraanitie 2, 47400 KAUSALA
Puhelin +3580400650293 (maksullinen)
Asiointikielet Finnish
Aukioloajat Ma – Su 09:00 – 18:00,

Jaa sivu eteenpäin