Kehonkoostumusmittaus

Iitissä mahdollisuus tulla InBody -kehonkoostumusmittaukseen. Mittaus on maksuton, kestää vain hetken ja saat siitä itsellesi raportin.

Mittauksen jälkeen ohjaaja auttaa sinua tulkitsemaan saamaasi raporttia.  

Olet sitten tavoitteellinen aktiiviliikkuja tai vasta liikunnan aloittanut, niin InBody -mittaus auttaa ymmärtämään mitä kehollesi kuuluu. Mittauksesta tulostettava raportti antaa sinulle itsellesi erinomaisen vertailukohteen, jolla voit seurata kehosi muutoksia.  

Mittauksen aikana laitteella seistään paikoillaan ja pidetään käsissä kevyitä kahvoja. Raporttiin laite erittelee tiedot kehonkoostumuksesta, mm. lihastasapainosta.  

Näin valmistaudut oikein kehonkoostumusmittaukseen 

Tullessa:   

  • Varaa hetki aikaa hengähtää  
  • Käy wc:ssä ennen mittausta  
  • Poista suuret kellot ja korut  

  

Lisäksi olisi suositeltavaa pukeutua kevyesti, välttää runsasta juomista ja syömistä 2 tuntia ennen mittaukseen tuloa, vältettävä fyysistä rasitusta juuri ennen mittausta.  

Mittausta ei suoriteta seuraavissa tilanteissa: 

  • Kehon läpi johdettava sähkövirta on hyvin heikko mutta valmistaja kieltää mittauksen henkilölle, jolla on: sydämentahdistin tai muu implantoitu lääkinnällinen laite (esim. neurostimulaattori, potilasmonitori)  
  • Laite vaatii mittauksessa ihokontaktin ja siksi mittausta ei voida tehdä, jos sinulla on raajaproteesi.  
  • Jos kehossasi on metalliosia, niin metalliosa on mahdollinen virhelähde mittauksessa, mutta ei estä sitä (ellei asennetun osan valmistaja ole mittausta kieltänyt). 

Varaa aikasi mittaukseen

Henniina Hulkko
Liikunnanohjaaja
Virpi Järvenpää
Senioriohjaaja