Kuntosali

Ravilinnan vapaa-aikakeskuksen alakerrassa sijaitsee hyvin varusteltu kuntosali, joka koostuu kahdesta eri tilasta: isommassa tilassa monipuolisesti erilaisia kuntolaitteita, pienemmässä tilassa on enimmäkseen vapaita painoja sekä cardiolaitteita.

Ravilinnan kuntosalin ikäraraja on 15 vuotta. Käynti kuntosalille tapahtuu urheilukentän puoleisestä päätyovesta henkilökohtaisella kuntosalikortilla. Kuntosalikortilla pääset kulkemaan omatoimisesti annettuina aukioloaikoina.

Kuntosalilla voit käydä yhden kerran tutustumassa veloituksetta, voit tehdä sen jälkeen vasta päätöksen salikortin ostamisesta. Mahdollisuus pyytää myös liikunnanohjaaja mukaan opastamaan laitteiden käytössä. Lisäksi kunta tarjoaa 75-vuotiaille ja sitä vanhemmille mahdollisuuden käydä kuntosalilla maksutta. Kuntosalin käyttäminen edellyttää henkilökohtaista avainkorttia, jonka voi lunastaa kunnan asiakaspalvelupiste Iitti-pisteestä kunnan kirjastolta. Kortin lunastuksen yhteydessä on todennettava hakijan ikä.

Huomioithan, että kuntosalilla on siivous arkiaamuisin, ja liikuntapalvelut järjestää myös ohjattua kuntosalitoimintaa liikuntaryhmille. Kuntosalilla voi käydä ryhmien ja siivouksen aikana, mutta tuolloin ohjattutoiminta sekä siivous saattavat rajoittaa tekemistäsi. 

Avoinna

kuntosali on avoinna joka päivä klo 5.30 – 22.00, katso poikkeusaukioloajat.
Ulko-ovet sulkeutuvat aina tuntia ennen virallista kuntosalin sulkemisaikaa.

 

  • Laitteet ja välineet

    Ravilinnan kuntosalilla on laitteita yli 25kpl ja nämä mahdollistavat monipuolisen harjoituksen, laitteina mm. jalkaprässi, smith-laite, hack-kyykky, erilaisia taljoja, erilaisia isoja sekä pieniä tankoja, useita laitteessa tehtäviä liikkeitä käsille, rinnalle ja jaloille.

    Kuntosali koostuu 2 eri tilasta, isommassa tilassa yllä mainittuja laitteita ja pienemmässä tilassa on enimmäkseen vapaita painoja sekä cardiolaitteita, mm. soutulaitteet, crosstrainer, spinningpyörät ja kuntopyörät, säädettävät vinopenkit, kahvakuulia, käsipainoja, kuminauhoja, keppejä, voimapyörä, jumppapallo, step-lauta, boxi, bulgarianbagit, tasapainotyynyt, putkirullat, hyppynaru. Pienemmästä tilasta löydät kansion, jossa on vinkkejä lihaskuntoliikkeisiin sekä venytyksiin.

    Toveita laite- ja välinehankintoihin voit esittää Ravilinnan henkilökunnalle.

Kuntosalimaksut

Kuntosalikortin voit ostaa ja ladata kunnan asiakaspalvelupiste Iitti-pisteessä kirjastolla. Olemassa olevan kortin käyntikertoja voit ladata verkkokauppa-Kulkurissa.

Hinnat alkaen 1.9.2023. Kuntosali on maksuton 75-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Kuntosalin käyttäminen edellyttää henkilökohtaista avainkorttia, jonka voi lunastaa kunnan asiakaspalvelupiste Iitti-pisteestä kunnan kirjastolta. Kortin lunastuksen yhteydessä on todennettava hakijan ikä.

Maksutapoja Iitti-pisteellä: Käteinen, kortti, Epassi, Smartum, Edenred, Eazybreak, Tyky-setelit. 
Huomioitavaa: ethän tee Epassi-mobiilisovelluksella maksuja, jos et asioi paikan päällä. Tee sovellusmaksu vasta, kun olet asiakaspalvelupisteen kassalla.

Kuntosalikortti
Aikuiset
Opiskelijat/eläkeiläiset/työttömät
5 x kortti
30 €
20 €
10 x kortti
40 €
30 €
25 x kortti
80 €
60 €
50 x kortti
130 €
100 €
Vuosikortti
190 €
160 €

Kuntosali

Ravilinnan vapaa-aikakeskuksen alakerrassa sijaitsee hyvinvarusteltu kuntosali.

Osoite Veteraanitie 2, 47400 KAUSALA
Puhelin +3580400650293 (maksullinen)
Asiointikielet Finnish
Aukioloajat Ma – Su 05:30 – 22:00,

Jaa sivu eteenpäin