Elämysiittiläinen

Elämysiittiläinen

Iitin Latu on Iitin vuoden 2018 Elämysiittiläinen

KesäKausalan avauksen yhteydessä julkistetun vuoden 2018 Elämysiittiläisen tittelin ottivat 9.6.2018 vastaan Iitin Ladun puheenjohtaja Seppo Arola ja hallituksen jäsen Marja Kausalainen. Elämysiittiläinen 2018 kunniakirjassa todetaan seuraavaa:

"Yhdistys toimii aktiivisesti vapaassa luonnossa tapahtuvan kunto- ja virkistysliikunnan ja retkeilyn yleistämiseksi kaiken ikäisten joukossa. Lajikirjo on laaja pyöräilystä, retkeilyyn, lumikenkäilyyn, talviuintiin sekä luonnollisesti hiihtoon. Erityisen suosittuja ovat olleet lasten metsämörrikoulu ja Muumien hiihtokoulu.

Talkootyö on olennainen osa toimintaa ja sen hedelmistä saavat kaikki iittiläiset nauttia muun muassa Pukkikankaan kodalla ja laavulla, valaistulla 10 km kuntoreitillä ja viimeisimmäksi kunnostetulla Veteraanimajalla."

Kunnianimityksen saaja on sitoutunut jatkossakin vahvistamaan Iitin elämystarjontaa.

Nimityksen avulla vahvistetaan Iitin yhden menestystekijän, ElämysIitin sisältöä.

Voimassaoloaika
Noin yksi vuosi

Aikaisemmat kunnianimityksen saajat ovat kirjailija Anja Snellman, matkailuyrittäjä Pauli Komppula, oopperalaulaja Pertti Lehtinen, KTM Heikki Marttinen, matkailuyrittäjä Markku Yli-Kaitala, pianisti Laura Mikkola, maaseutuyrittäjä Seppo Lehtinen, Tuukka ja Olga Temonen, Iitin Hevosystäväinseura ry., musiikin maisteri Suvi-Kirsi Korhonen, Eila ja Ismo Eerola, muusikko Pedro Hietanen, Iitin Harrastajateatteri ry, Voimistelu- ja urheiluseura Kausalan Yritys ry, Iitin Pyrintö ry, lähipoliisi Jukka Laitinen, Maakansa Brothers ja Iitti Hockey.