Hae varhaiskasvatuspaikkaa

Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden. Huoltajien tulee hakea varhaiskasvatuspaikkaa lapselle viimeistään neljä kuukautta ennen varhaiskasvatuksen aloittamista.

Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu työllistymisestä, koulutuksesta tai opinnoista, on hakemus jätettävä niin pian kuin mahdollista, mutta viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan. 

Kunnallisen varhaiskasvatuksen vaihtoehtona huoltajat voivat valita yksityisen palveluntuottajan, johon Iitin kunta maksaa yksityisen hoidon tukea. Yksityisen palvelun tuottajan tulee olla Iitin kunnan hyväksymä. Perhe voi käyttää myös muiden kuntien yksityistä varhaiskasvatuksen palveluntuottajaa.

Varhaiskasvatuspaikan hakeminen

Sähköisen asioinnin kautta lapsen huoltajat voivat asioida Iitin kunnan varhaiskasvatuspalveluissa verkon välityksellä ajasta tai paikasta riippumatta. Palvelua käytetään turvallisesti salatun tietoliikenneyhteyden kautta. Suomi.fi-palveluun tunnistaudutaan pankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Varhaiskasvatuspaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Paperisia varhaiskasvatuspaikan hakulomakkeita saatavilla myös kunnan asiakaspalvelupiste Iitti-pisteestä.

Sähköisen asioinnin kautta voit

  • hakea varhaiskasvatuspaikkaa 
  • tehdä arviolaskelman varhaiskasvatuksen asiakasmaksusta 
  • ilmoittautua esiopetukseen 
  • toimittaa sähköisesti esim. tuloselvityksen liitteet 
  • muuttaa omia tietojasi 
  • nähdä lasta koskevat sähköiset palvelupäätökset 

Varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi

Yhteystiedot

Salme Saari
Varhaiskasvatuspäällikkö

Jaa sivu eteenpäin