Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoiminta on 1. ja 2. vuosiluokan sekä erityisen tuen oppilaille järjestettyä vapaaehtoista toimintaa. Iitissä sitä järjestetään Kausalan ja Vuolenkosken alakouluissa koulunkäynnin ohjaajien vetäminä.

Iltapäivätoimintaan kuuluu mm. ulkoilua, askartelua, erilaisia leikkejä ja muita touhuja sekä annetaan myös mahdollisuus läksyjen tekemiseen. Iltapäivätoimintaa järjestetään toimintasuunnitelman (peda.net) mukaisesti.

Toimintaa järjestetään koulupäivinä ma-to klo 12.30-16.30 ja pe klo 12.30-16.00, pois lukien koulujen päättäjäispäivät. Iltapäivätoimintaan ilmoittautuneilla on mahdollisuus koulukuljetukseen klo 15.30.

Iltapäivätoiminnan kuukausimaksut  

  • 60€ / 10 päivää tai vähemmän 
  • 120€ / 11 päivää tai enemmän

 Maksuun sisältyy myös välipala, joka nautitaan noin klo 14. 

Iltapäivätoimintaan hakeminen

Iltapäivätoimintaan voivat hakea 1. ja 2.vuosiluokan oppilaat, sekä kaikkien vuosiluokkien erityistä tukea saavat oppilaat. Toimintaan haetaan pääsääntöisesti keväällä kouluun ilmoittautumisen yhteydessä. Hakeminen tapahtuu tulostettavalla paperilomakkeella, joka lähetetään koululle käsiteltäväksi. Vaihtoehtoisesti Kausalan koulun iltapäivätoimintaan voi hakea myös Wilman kautta.

Yhteystiedot

Margit Karhu
Koulusihteeri, Kausalan koulu, Kausan koulu

Jaa sivu eteenpäin