Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoiminta on 1. ja 2. vuosiluokan sekä erityisen tuen oppilaille järjestettyä vapaaehtoista toimintaa. Iltapäivätoimintaa järjestetään Kausalan ja Vuolenkosken alakouluissa koulunkäynnin ohjaajien vetäminä.

Iltapäivätoimintaan kuuluu mm. ulkoilua, askartelua, erilaisia leikkejä ja muita touhuja sekä annetaan myös mahdollisuus läksyjen tekemiseen. Iltapäivätoimintaa järjestetään toimintasuunnitelman (peda.net) mukaisesti.

Toimintaa järjestetään koulupäivinä ma-to klo 12.30-16.30 ja pe klo 12.30-16.00, pois lukien koulujen päättäjäispäivät. Iltapäivätoimintaan ilmoittautuneilla on mahdollisuus koulukuljetukseen klo 15.30.

Iltapäivätoiminnan kuukausimaksut  7.8.2024 alkaen

  • 30 € / enintään 5 päivää
  • 60 € / 6-10 päivää 
  • 120 € / 11 päivää tai enemmän

 Maksuun sisältyy myös välipala, joka nautitaan noin klo 14. 

Iltapäivätoimintaan hakeminen

Iltapäivätoimintaan voivat hakea 1. ja 2.vuosiluokan oppilaat, sekä kaikkien vuosiluokkien erityistä tukea saavat oppilaat. Toimintaan haetaan pääsääntöisesti erikseen ilmoitettuna ajankohtana maalis-huhtikuussa. Hakeminen tapahtuu tulostettavalla paperilomakkeella, joka lähetetään koululle käsiteltäväksi. Vaihtoehtoisesti Kausalan koulun iltapäivätoimintaan voi hakea myös Wilman kautta kohdasta: Hakemukset ja päätökset.

Yhteystiedot

Margit Karhu
Koulusihteeri, Kausalan koulu, Kausan koulu
Teija Kolehmainen
Koulutoimen sihteeri

Jaa sivu eteenpäin