Erika Räikkönen
0405957264
erika.raikkonen@iitti.fi

Varhaiskasvatusyksiköiden esimies

  • Varhaiskasvatuksen varaesimies: Heidi Liljeqvist

Wilma

Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa. Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa. Huoltajat seuraavat ja selvittävät Wilman kautta opiskelijan poissaoloja, viestivät opettajien kanssa ja lukevat koulun tiedotteita.

Wilma

Esiopetus

Esiopetusikäiset eli 6-vuotiaat osallistuvat kunnan järjestämään esiopetukseen.

Esiopetukseen osallistuvat myös ne 7-vuotiaat, joiden koulunkäynnin aloittamista on lykätty. Ne 5-vuotiaat, joille on tehty päätös pidennetystä oppivelvollisuudesta, voivat myös osallistua esiopetukseen.
 
Lapset saavat esiopetusta aamupäivisin neljä tuntia päivässä. Lapset saavat tänä aikana myös lounaan.

Esiopetukseen osallistuminen on perusopetuslain mukaan velvoittavaa. Lapsen huoltaja on vastuussa siitä, että lapsi osallistuu esiopetukseen tai sen tavoitteet saavuttavaan toimintaan oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä lukuvuotena. 

Edellytykset

Kunta on velvollinen järjestämään sen alueella asuville oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä vuonna esiopetusta. Jokaiselle esiopetusikäiselle varataan esiopetuspaikka.

Toimintaohjeet

Esiopetusikäsen lapsen huoltajalle lähetetään helmi-maaliskuussa tiedot esiopetukseen ilmoittautumisesta. Osoitetiedot saadaan Väestörekisterikeskuksesta.

Mikäli lapsi esimerkiksi muuttaa paikkakunnalle kesken lukuvuotta, esiopetuspaikka järjestetään siihen ryhmään, jossa on tilaa.

Pikku-Vieterin päiväkoti
Hiihtäjänkaari 2 47400 KAUSALA
Puh. 040 5811 675
Maksullinen
Aukioloajat (klo 6.30-17.00, tai vuorohoidon tarpeen mukaisesti)
maanantai-sunnuntai
06:30 - 17:30
Päiväkoti Nuppula
Vuolenkoskentie 1296 19160 HUUTOTÖYRY
Puh. 040 511 7219
Maksullinen
maanantai-perjantai
06:30 - 17:00

Kansalaiset, Lapset ja lapsiperheet
Koulutus - Esiopetus
opetus / esiopetus