Hae varhaiskasvatuspaikkaa

Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden.

Huoltajien tulee hakea varhaiskasvatuspaikkaa lapselle viimeistään neljä kuukautta ennen päivähoidossa aloittamista. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu työllistymisestä, koulutuksesta tai opinnoista, on hakemus jätettävä niin pian kuin mahdollista, mutta viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan.

Kunnallisen varhaiskasvatuksen sijaan huoltajat voivat valita lapsen hoidon järjestämiseksi taloudellisen tuen kotihoitoon tai yksityisen hoidon tuen. Yksityisen palvelun tuottajan tulee olla Iitin kunnan hyväksymä.


eAsiointi

eAsioinnin kautta lapsen huoltajat voivat asioida Iitin kunnan varhaiskasvatuspalveluissa verkon välityksellä ajasta tai paikasta riippumatta. Palvelua käytetään turvallisesti salatun tietoliikenneyhteyden kautta. Suomi.fi-palveluun tunnistaudutaan pankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.


eAsioinnissa voit:


Asiointi ilman suomi.fi-tunnistautumista

Varhaiskasvatuspaikkaa haetaan ensisijaisesti Iitin kunnan varhaiskasvatuksen eAsioinnin kautta. Mikäli eAsioinnissa käytettävä suomi.fi-tunnistautuminen ei ole mahdollista, voi seuraavat hakemukset täyttää ilman suomi.fi-tunnistautumista:


Sähköisten päätösten edellytyksenä on lapsen huoltajalta saatu lupa sekä hänen voimassa oleva sähköpostiosoitteensa.

Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemuslomakkeita saa päivähoitotoimistosta ja Iitin kunnankirjaston Iitti-pisteestä.


Sähköinen lomake toimii parhaiten selainohjelmilla Internet Explorer 10 ja 11, Google Chromen sekä Mozilla Firefoxin kolmella uusimmalla versiolla. Evästeet eli "cookies" on sallittava ja Javascript on oltava päällä.


Lisätietoja:

Salme Saari 
puh: 040 550 0257
salme.saari@iitti.fi

Erika Räikkönen 
puh: 040 595 7264
erika.raikkonen@iitti.fi

Tietosuojaseloste (pdf)