Etusivu > Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat

Radalla Resort

Uimarintie 1, 47400 Kausala.

Radalla Resort on Iitin Urajärven rannalla sijaitseva loma-, kokous- ja virkistyskohde. Resortin kartano, kartanoravintola Balladi, ja monipuolinen klubitalo soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin: perhejuhlista kokouksiin, häistä tyhypäiviin, pikkujouluista koulutuksiin.

Tutustu tarkemmin:

www.radallaresort.fi/

Facebook: @Radalla Resort

Instagram: @Radalla Resort

Husulan Vintti

Ylä-Järvistentie 302, 19160 Huutotöyry.

Vanhasta navetasta kunnostetussa juhlatilassa nautit maalaisidyllistä ripauksella glamouria, sekä mutkattomasta palvelusta korkeatasoisissa tiloissa, joissa järjestät jopa 120 hengen ikimuistoiset juhlat.

Suunnitteletpa unelmiesi häitä tai muita juhlia, yritystilaisuutta tai kokousta, olemme uniikki juhlatila sinua varten.

Tutustu tarkemmin:

www.husulanvintti.fi/vintti/

Facebook: @Husulan vintti

Instagram: @Husulan vintti

Yli-Kaitala Oy

Kaitalantie 323, 47490 Mankala.

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Iitin Mankalassa Kettujärven rannalla.

Varattavissa 10 lomahuvilaa upeasta VIP luksushuvilasta idylliseen mummonmökkiin. Lisäksi varattavana 4 hotellitason huonetta Pihatalossa. Yli-Kaitalassa voit myös nauttia kalastuksesta, veneilystä, retkeilystä, saariseikkailusta, hiihdosta ja monista muista aktiviteeteista. Meille ovat tervetulleita myös lemmikit.

Ravintolamme Ketunleipä tarjoaa mahtavat puitteet ja maistuvat tarjoilut perhejuhliin, kokouksiin ja teemapäiviin. Katettu terassimme jatkaa juhlatilaa, joten juhlimaan mahtuu isokin ryhmä.

Tutustu tarkemmin:

www.yli-kaitala.com/fi/

Facebook: @Yli-Kaitala

Peurankello Käsityö- ja Kahvitupa

Kanavantie 51, 19160 Huutotöyry.

Jos tarvitset tilaa ja tarjoomukset pikku kokoukseen, juhlaan, myyntitapahtumaan, näyttelyyn tai vaikka ystävien kokoontumiseen puodin yläkerrassa on vuokrattavissa n.20 hengelle sopiva viihtyisä tila. Kysy rohkeasti tarjousta.

Tutustu tarkemmin:

www.peurankello.fi/

Facebook:@Perankello Käsityö- ja Kahvitupa

Ravintola Vanha Sampo

Rieskantie 24, 47400 Kausala.

Kansakoulu Vanha Sampo toimii lounasajan ulkopuolella tilausravintolana. Meillä voit järjestää syntymäpäiviä, yritystilaisuuksia, rippijuhlia tai vaikkapa lakkiaiset. Meiltä saat myös kätevästi tilattua juhliisi kakkuja, piirakoita ja muita pikkusuolaisia.

Kansakoulumme tiloissa on A-oikeudet ja asiakaspaikkoja löytyy noin 45 ja kesäaikaan käytössä on 20 paikkainen terassi.

Tutustu tarkemmin:

www.vanhasampo.net/

Facebook: @VanhaSampo

Vuolenkosken seuratalo

Vuolenkoskentie 1153, 19160 Huutotöyry.

Rakennus on rakennettu savesta ja kanervista tehdyllä massalla. Rakenteen vuoksi tilan ilma on miellyttävän tasainen. Seuratalon juhlasali on suuruudeltaan n. 100 neliömetriä ja mitoitettu 160 hengelle. Salissa on myös korokkeella oleva näyttämötila.

Seuratalolla järjestetään tilaisuuksia ympäri vuoden, mm. kansalaisopiston kursseja, erilaisia kerhoja, näyttelyitä, juhlia, kokouksia, konsertteja sekä kuntoklubi-iltoja. Seurataloa on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.

Tutustu tarkemmin:

www.vuolenkoski.fi

Ravilinna

Veteraanitie 2, 47400 Kausala.

Ravilinnasali on 215 hengen auditorio, jonka yhteydessä on kahvio, jossa on 87+12 pöytäpaikkaa ja jakelukeittiö. Ravilinnassa on lisäksi kaksi kokoushuonetta.

Tutustu tarkemmin:

www.iitti.fi

Perheniemen opisto

Opistontie 15 b, 47450 Iitti.

Opisto lähiympäristöineen tarjoaa erinomaiset puitteet opiskelun lisäksi tapahtumien ja juhlien järjestämiselle, ulkoilulle ja virkistäytymiselle. Opistolla voi majoittua edullisesti hostellitasoisissa huoneissa ympäri vuoden. Kokonaismajoituskapasiteettimme on yhteensä 102 henkilöä. Kampusalueella on myös mahdollista majoittua teltassa sekä asuntovaunussa ja -autossa.

Opiston vuokrattavat tilat koostuvat kokoustiloista (5-10 hlö), opetustiloista (15-20 hlö) ja saleista (kartano 50+ hlö, juhlasali 100 hlö). Opistolla on myös hyvin varusteltu opetuskeittiö. Juhlien järjestäminen opistolla onnistuu viihtyisässä kartanossa tai päärakennuksen juhlasalissa, joka on myös vihitty kirkkotila. Opiston keittiöltä voi tilata maistuvat tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin.

Tutustu tarkemmin:

www.perheniemi.com/

Facebook: @Perheniemen opisto

Lossirannan kartano.

Lossirannan Kartano

 
Vuolenkoskentie 1501 A, 19160 Huutotöyry.

 
Loistokas Lossirannan Kartano Iitin Vuolenkoskella kutsuu sinua juhlimaan, kokoustamaan, tyhyilemään, nauttimaan ja virkistymään. Etsitkö laadukasta paikkaa kokoukselle, koulutusviikonlopulle, retriitille tai tyhyilylle? Haaveiletko kartanohäistä tai muista loistokkaista juhlista Etelä-Suomessa? Haluaisitko viettää rentouttavan illan ystävien tai työporukan kanssa savusaunassa saunoen ja illallisesta tunnelmallisessa viinikellarissa nauttien? Vai etsitkö majoitusta?

Kun haluat jotain erityisen ihanaa, tule Vuolenkoskelle Lossirannan Kartanoon! Helsingistä ajat meille alle kahdessa tunnissa. Lahdesta hurautat pihaan puolessa tunnissa. Monipuolinen kartanomiljöömme tarjoaa loistavat puitteet ja elämykset vuoden ympäri.

Tutustu tarkemmin:

www.lossirannankartano.fi

Facebook: @lossirannankartano

Instagram: @lossirannankartano