Päijät-Sote tiedottaa: Maanantaina 3.10. keskussairaalan väliaikainen pääsisäänkäynti suljetaan ja uusi avataan

29.09.2022 12:29

Kategoria: Terveyspalvelut Sosiaalipalvelut

Ensi viikon maanantaista eli lokakuun 3. päivästä lähtien Päijät-Hämeen keskussairaalan pääsisäänkäynti on osoitteessa Keskussairaalankatu 7, ja väliaikainen pääsisäänkäynti Hoitajankadun puolella suljetaan. U-sisäänkäynti suljetaan 24. lokakuuta, ja tämän jälkeen esimerkiksi sydänkeskuksen ja fysiatrian poliklinikan potilaat sekä kaikki leikkauspotilaat kulkevat uuden pääsisäänkäynnin kautta.

Osa keskussairaalan osastoista ja vastaanotoista muuttaa lokakuun kuluessa. Katso kulkuohjeet Päijät-Soten verkkosivuilta: https://paijat-sote.fi/tarkista-kulkuohjeet-keskussairaalaan/

Keskussairaalan kahvio on 3. lokakuuta lähtien pääsisääntuloaulan yhteydessä Keskussairaalankadun puolella. Kahvio on auki maanantaista perjantaihin kello 7.45–17.30 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 10–16.

Ladattava tiedosto: Päijät-Hämeen keskussairaalan ulkokartta (linkki, pdf).

Lisätietoja:
suunnittelukoordinaattori Arja Heikinheimo, p. 044 7195 887
ravintohuoltokoordinaattori Minna Lappalainen, p. 044 7195 275

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointiyhtymän järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.
www.paijat-sote.fi

kuvituskuva.