Maksutonta omistajavaihdosneuvontaa uudella kunnantalolla 17.1.

28.11.2022 13:01

Kategoria: Yrittäminen

Oletko harkitsemassa yrityksesi myyntiä tai mietitkö liiketoiminnallesi jatkajaa? Vai oletko etsimässä sopivaa liiketoimintaa ostettavaksi? Nyt sinulla on mahdollista saada maksutonta, luotettavaa ja puolueetonta omistajavaihdosneuvontaa LADECin Pasi Kankaalta ja Pekka Mantilalta Iitin kunnantalolla 17.1.2023 klo 9-16 välisenä aikana. Varaathan oman tunnin mittaisen neuvonta-aikasi LADECin Pasi Kankaalta.

Pasi ja Pekka auttavat sinua löytämään juuri sinun tilanteeseesi sopivat keinot suunnitellusti omistajanvaihdoksessa etenemiseen. Pasilla ja Pekalla on kokemusta erilaisista omistajanvaihdostilanteista ja yritysneuvonnasta, joten he ovat ovat asiantuntevat oppaat sinun yrityksesi omistajanvaihdosmatkallasi.

Lisäksi veroasiantuntija Tiina Rantala Rantala Tax & Law Oy:stä on paikalla sinua neuvomassa. Tiinalla on yli 15 vuoden kokemus verotuksen eri osa-alueista verohallinnosta ja asianajotoimistosta. Tiina on työskennellyt yritys- ja henkilöverotuksen asiantuntijatehtävissä, veroasiamiehenä sekä ylitarkastajana. Lisätietoja Rantala Tax & Law Oy:stä >>

Neuvonta-ajan varaaminen

Voit varata Pasilta sinulle oman tunnin mittaisen ajan omistajanvaihdosneuvontaan. Lähetä Pasille sähköpostia tai soita ja varaa oma aikasi: 

Pasi Kangas
Liiketoimintakehittäjä
040 727 2702
pasi.kangas@ladec.fi

kuvituskuva.