Iitti harrastaa -tapahtuman ilmoittautuminen käynnissä

05.04.2023 09:10

Kategoria: Vapaa-aika

Iitti harrastaa -tapahtumaa on suunniteltu kuluneen kuukauden aikana. Tapahtuma kokoaa iittiläiset ja Iitin alueella toimivat yhdistykset, yritykset ja muut harrastuspalveluja tarjoavat toimijat saman katon alle kertomaan, mitä tehdä Iitissä? Tapahtuma järjestetään lauantaina 20.5. Ravilinnassa.

Tapahtumalla tuodaan tutuksi Iitin monipuolisia vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia nykyisille sekä tuleville iittiläisille. Tapahtumaa ovat suunnitelleet iittiläiset yhdistykset sekä Iitin kunta. Tänä vuonna myös paikalliset yritykset ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan. Tapahtuma kokoaa saman katon alle paikalliset vapaa-ajan ja harrastamisen yhdistykset ja yritykset tuomaan esille omaa toimintaansa, hankkimaan uusia jäseniä ja houkuttelemaan yhdistystoiminnasta kiinnostuneita mukaan toimintaan. Mielitkö mukaan? Ilmoittautuminen on avoinna 23.4. saakka Kausalan kyläyhdistyksen verkkosivuille: https://kausalankyla.yhdistysavain.fi/

Myös Iitin kunta on mukana tapahtumassa, sekä suunnittelemassa ja mahdollistamassa tapahtumaa. Tapahtumassa pääset tutustumaan Iitin kunnan asumisen, harrastamisen ja vapaa-ajanvieton mahdollisuuksiin.

kuvituskuva.