Uusia kunnan esitteitä ja julkaisuja tulossa vielä kevääksi

Iitin kunnan esitteitä ja julkaisuja on ajantasaistettu alkuvuodesta. Päivitetty kuntaesite on painossa ja tulee jakoon huhtikuussa. Ajantasaistettua matkailuesitettä pääsee lukemaan toukokuussa. Myös hyvää palautetta saanut kunnan vuosikertomus postitetaan tänäkin vuonna julkisena tiedotteena arvioidusti toukokuun puolessa välissä.

Kunnan vuosikertomus jaetaan koteihin toukokuussa

Kunnan vuosikertomus toteutettiin viime vuonna ensimmäisen kerran kunnan julkisena tiedotteena, joka jaettiin kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille sekä kesäasukkaille. Vuosikertomuksesta saadun positiivisen palautteen saattelemana tänä vuonna vuosikertomus saa jatkoa samantyyppisellä toteutuksella. Vuoden 2023 kertomus jaetaan koteihin arvioidusti toukokuun puolessa välissä. Jakelussa on mukana myös mainoskieltotaloudet, koska kyseessä on julkinen tiedote.

Koteihin jaettavassa ja verkossa julkaistavassa kunnan vuosikertomuksessa esitetään vuoden 2023 osalta kattava yhteenveto kunnan toiminnasta ja keskeisimmistä asioista. Lisäksi kertomus sisältää kunnan tilinpäätöksen keskeisiä tunnuslukuja kuvitettuna ja helposti silmäiltävässä muodossa.

Myös kuntaesite ja matkailuesite ajantasaistetaan

Lisäksi Iitin kuntaesite sekä matkailuesite ajantasaistetaan ja niistä uudet päivitetyt painokset tulevat jakoon pian. Kuntaesitettä pääsee lukemaan jo huhtikuussa, matkailuesite tulee jakoon toukokuussa. Kuntaesite on uudistettu edellisen kerran vuonna 2021. Uusi painos tehdään tietojen päivittämistarpeen ja jäljellä olevan painosmäärän mukaan.

Molempia esitteitä on saatavilla kunnan toimipisteistä niiden valmistuttua. Kesäaikaan esitteitä laajemmin saatavilla vilkkaissa kesäkohteissa kuten Kirkonkylän kesäkahvilassa, Iitin kotiseutumuseossa sekä matkailutoimijoilla eri puolilla Iittiä. Esitettä jaetaan myös erilaisissa tapahtumissa sekä messuilla kevääseen 2025 saakka.

Matkailuesitteen sisältö on viestinnällistä, eikä siihen voi ostaa mainostilaa tai mainintaa. Sisällöstä ja ulkoasusta vastaa Iitin kunnan kehittämispalvelujen markkinointi- ja tiedotussihteeri. Julkaisun tarkoitus on tehdä Iittiä tunnetuksi matkailualueena ja tarjota ajantasaista tietoa kunnasta ja opastaa käyntikohteisiin. Tavoitteena on tarjota myös printtiversiona sähköisiä kanavia tukevaa matkailusisältöä. Nostamme esitteeseen matkailullisesti mielenkiintoisia tapahtumia, käyntikohteita ja palveluja hakemistotyyppisesti viestinnällisin keinoin. Kohdetietojen ajantasaistus tehdään hyödyntämällä kunnan verkkosivujen palveluhakemistoa sekä sivustolle integroitua Menoinfon tapahtumakalenteria. Matkailuesitteen taitto viimeistellään 22.4. alkavalla viikolla. Sisällöllisiä nostoja poimitaan hakemistosta ja tapahtumakalenterista sitä ennen ilmoitetuista.

Palveluhakemisto ja tapahtumakalenteri ovat kaikille avoimia ja maksuttomia käyttää. Palveluhakemiston moderoinnista vastaa Iitin kunnan kehittämisasiantuntija, mutta yritykset ja yhdistykset vastaavat itse tietojensa oikeellisuudesta.

Tapahtumakalenteri on toteuttu integraationa Päijät-Hämeen Menoinfosta. Tapahtumien ilmoittaminen ja moderointi tapahtuu Menoinfossa.

 

Lisätietoja asiasta antaa

Jenna Ahola
Markkinointi- ja tiedotussihteeri
Emma Lehto
Kehittämisasiantuntija

Jaa sivu eteenpäin

Muita tiedotteita