Perhepäivä siirtyy sunnuntailta 9.6. lauantaille 29.6.

Perhepäivä siirretään järjestettäväksi lauantaina 29.6. klo 11–13. Myös tapahtumapaikka muuttuu Eerolan liikunta- ja perhepuistosta Kausalan torille, jotta voimme nauttia yhdessäolosta ja musiikkiesityksistä kuivemmissa olosuhteissa torin esiintymislavalla, mikäli sateinen sää yllättäisi myös tapahtuman uutena ajankohtana.

Muutoksilla ei ole vaikutusta Perhepäivän ohjelmaan. Minttu-Kissa ja Pietari-Varis ottavat torin esiintymislavan haltuun ja laulattavat ja leikittävät tapahtumavieraita kahden esityksen verran. Ensimmäisen esityksen showtime n. klo 11.30.

Torilla myös puuhapisteitä, joissa pääsee piirtämään ja kokeilemaan leikkimielistä temppurataa – tule mukaan viihtymään ja pitämään hauskaa!


Sivua päivitetty 27.6. klo 17.03. Alkuperäinen tiedote luettavissa:

Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että alun perin sunnuntaille 9.6. Eerolan liikunta- ja perhepuistoon suunniteltu Perhepäivä on siirretty sateisen sään vuoksi. Runsaan vesisateen ennustetaan osuvan alkuperäiseen tapahtuma-aikaan, ja haluamme taata kaikille osallistujille ennen kaikkea mukavan ja turvallisen lastentapahtuman.

Perhepäivä siirretään järjestettäväksi lauantaina 29.6. klo 11–13. Myös tapahtumapaikka muuttuu Eerolan liikunta- ja perhepuistosta Kausalan torille, jotta voimme nauttia yhdessäolosta ja musiikkiesityksistä kuivemmissa olosuhteissa torin esiintymislavalla, mikäli sateinen sää yllättäisi myös tapahtuman uutena ajankohtana. Muutoksilla ei ole vaikutusta Perhepäivän ohjelmaan. Minttu-Kissa ja Pietari-Varis ottavat torin esiintymislavan haltuun ja laulattavat ja leikittävät tapahtumavieraita korvaavana ajankohtana.

KesäKausalassa 8.6. ohjelmaa kaikenikäisille

Viikonlopun sääennusteet eivät tuo muutoksia lauantaina 8.6. klo 10–12 järjestettävään KesäKausalaan. Ennusteet lupaavat tapahtuma-aikaan jopa auringonpilkahduksia ja mahdolliset sateet on ennustettu vasta myöhemmälle. Tervetuloa Kausalan torille viihtymään:

  • klo 10.00: Tapahtuman avaus, kunnanjohtaja Jarkko Salonen
  • klo 10.05: Ansioituneen iittiläisen palkitseminen
  • klo 10.15: LAULA KANSSAIN-yhteislaulutilaisuus (Jari Puhakka)
  • klo 11.25: Iitin Musiikkijuhlat
  • klo 11.30: Taikuri Luttinen – StandUp Magic Show
  • klo 11.55: Iitin Harrastajateatteri

Olemme pahoillamme Perhepäivän muutoksista aiheutuvasta vaivasta ja kiitämme ymmärryksestänne. Toivomme, että näemme teidät kaikki KesäKausalassa 8.6. sekä Perhepäivässä 29.6. Kausalan torilla nauttimassa mukavasta ohjelmasta ja hyvästä seurasta!


Jaa sivu eteenpäin

Muita tiedotteita