Nähdään Raksa-messuilla 8.–10.3.

Iitti on mukana Lahden messukeskuksessa järjestettävillä Raksa-messuilla 8.–10.3.2024. Olemme mukana messuilla yhteisosastolla Asikkalan, Heinolan, Hollolan ja Kärkölän kanssa. Löydät yhteisosastomme paikalta C13.

Messut avoinna:

pe 8.3.2024 klo 10–17
la 9.3.2024 klo 10–17
su 10.3.2024 klo 10–16

Messuhuumaa osastolla sekä kylillä

Iitin messuosastolla on esillä asumisen mahdollisuuksia tonttitarjonnasta vuokra-asumiseen. Kunnan rakennustarkastaja on tavattavissa ja vastaamassa rakentamiseen liittyviin kysymyksiin perjantaina, puolestaan Iitin Tiltu Kaisa Märkjärvi on mukana messuilla lauantaina. Nähdään messuilla, tervetuloa keskustelemaan ja tutustumaan Iitin asumisen mahdollisuuksiin.

Tänä vuonna Raksa viettää 40-vuotista juhlavuottaan. Juhlavuoden kunniaksi messuhuumaa jalkautuu myös kylille, etäkohteita löytyy tänä vuonna Vuolenkoskelta sekä muista Iitin kylistä, kun iittiläiset kodit avaavat ovensa heinäkuussa Käy Kotihin -tapahtuman merkeissä.

Vuolenkosken uudella päiväkodilla vietetään avoimien ovien päivää perjantaina 8.3. klo 10–18 (Vuolenkoskentie 1296, 19160 Huutotöyry). Tapahtumassa pääsee tutustumaan Vuolenkoskelle valmistuvaan päiväkotiin, ja paikalla on myös kunnan edustajia kertomassa kunnan ja kylän palveluista sekä tonttitarjonnasta. Soppatarjoilu ja kakkukahvit pitävät vatsat kylläisinä.
Avoimet ovet järjestää Lahtisen Rakennus ja Kone Oy, Rakennustyö J Pekkinen. VVR Wood Oy, Vuolenkosken kyläyhdistys ja Iitin kunta.

Messuilla myös ensimakua Kausalan kyläyhdistyksen 13.heinäkuuta järjestämästä hyvän mielen kotitapahtumasta, Käy Kotihin, jossa iittiläiset kodit avaavat päiväksi ovensa tapahtumavieraille.

Tutustu etäkohteisiin ja lue lisää messuista

Vuolenkosken päiväkodin avoimet ovet | Vuolenkoski.com

Käy Kotihin | kaykotihin.com

Raksa-messut 2024 | Lahden messut


Jaa sivu eteenpäin

Muita tiedotteita