Maksuton konsertti 20.3. Ravilinnassa

Maakuntataiteilijoiden tuottamista taideteoista nautitaan Päijät-Hämeessä kevään 2024 aikana. Iitissä taidetekona tarjotaan Tangokuningatar Heidi Pakarisen & harmonikkataiteilija Hannu Kellan maksuton konsertti keskiviikkona 20.3. Ravilinnassa.

Päijät-Hämeessä työskentelee syksyn 2023 ja kevään 2024 kaksi maakuntataiteilijaa, joiden päätehtävänä on tuottaa taidetekoja Päijät-Hämeen jokaiseen kuntaan. Taideteot ovat osa Päijät-Hämeen liiton alueellista kuntien kulttuuritoiminnan kehittämiskokonaisuutta, jota rahoittavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Päijät-Hämeen liitto. Hankkeiden yhtenä tavoitteena on tavoittaa myös niitä yleisöjä, jotka jäävät usein kulttuuripalveluiden ulkopuolelle. Kohderyhminä ovat mm. vanhukset, kehitysvammaiset, lapset ja nuoret sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujat.

Maksuton konsertti 20.3. Ravilinnassa

Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen ja Päijät-Hämeen maakuntataiteilijana työskentelevä harmonikkataiteilija Hannu Kella konsertoivat ympäri maakunnan maaliskuun aikana.  Iitissä maksuton konsertti järjestetään keskiviikkona 20.3. klo 17–17.45 Ravilinnassa (Veteraanitie 2, 47400 Kausala). Konsertin ohjelmassa on niin tanssi- ja viihdemusiikin klassikoita, kuin uudempiakin sävellyksiä.

Pakarisen ja Kellan konsertin lisäksi Tuubakimalainen -yhtye konsertoi maalis-toukokuun aikana ympäri maakuntaa kiertäen kouluja ja päiväkoteja.

Lue lisää taideteoista ja konserttikiertueista:

Maakuntataiteilijat ja taideteot | Paijat-hame.fi


Jaa sivu eteenpäin

Muita tiedotteita