Kuitukaapeliverkon rakentamisen jälkityöt ja asukkaiden huomiot puutteellisuuksista

BLC Telecom on suorittanut kuitukaapelointeja Iitin kunnan alueella vuosien 2022 ja 2023 aikana. Alueen kaivutöiden viimeistelytyöt on suunniteltu aloitettavaksi urakoitsijan toimesta heti kaivutöiden päätyttyä. Tavoitteena on saada työt päätökseen ennen talven tuloa, viimeisimmin keväällä 2024. Vaikka työt ovat edelleen kesken, haluamme varmistaa, että kaikki rakennetut alueet tulevat asianmukaisesti viimeistellyiksi.

Jos olette huomanneet puutteita viimeistelyissä tai havainneet vahinkoja rakennettavilla alueilla, pyydämme teitä ilmoittamaan niistä syksyllä ennen talven saapumista. On tärkeää ilmoittaa kaikista niistä havainnoista kunnan alueilla, jotka liittyvät töiden viimeistelyyn ja niiden puitteisiin. Tällä tavoin urakoitsija voi aloittaa ympäristön siistimis- ja korjaustoimenpiteet jo tämän syksyn aikana.

Huomiot ja havainnot tarpeellisista korjaustoimenpiteistä pyydämme toimittamaan ottamalla yhteyttä sähköpostitse sekä Iitin kunnan rakennusmestari Timo Vaarantoon (sähköpostiosoite: timo.vaaranto@iitti.fi) että BLC Telecomin asiakaspalveluun (sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@blc.fi). Molemmat osoitteet tulee kirjoittaa vastaanottajakenttään.

Havaintoilmoitukseen pyydämme kirjaamaan seuraavat tiedot, jotta kohteen paikantaminen olisi helpompaa:

Viestin otsikko:

  • Huomio kaapeloinnin viimeistelyn puutteista Iitissä

Huomiot:

  • Huomio: esimerkiksi liittymän asfaltointi, reunan täyttö, ojarummun tukkeutuminen tai vastaavat seikat.
  • Tarkka osoite, johon havainto liittyy (katuosoite). Osoite tietoja voi tarkastelle esimerkiksi kunnan *karttapalvelusta*linkki
  • Mahdollisimman tarkka kuvaus sijainnista, esimerkiksi liittymän kohta, ojarumpu, oja jne.
  • Milloin kyseisessä kohteessa on suoritettu kaivu- tai muita töitä, jos tämä tieto on muistissanne.
  • Ilmoittajan nimi ja mahdolliset yhteystiedot lisätiedusteluja tai tarkennuksia varten.

Tiedote julkaistu ensimmäisen kerran Iitin kunnan edellisillä verkkosivuilla 15.8.2023 klo 15.55.


Jaa sivu eteenpäin

Muita tiedotteita