Keskustavisiotyö käynnistyy 21.12. – tule mukaan kuulemaan ja osallistumaan

Miltä tulevaisuuden keskusta-alue näyttää? Iitin kunta käynnistää vuoden lopussa keskustavisio 2040-työn, jossa määritellään keskustaajama Kausalan toiminnallinen keskusta yhdessä kuntalaisten ja sidosryhmien kanssa.

Työllä tavoitellaan Iitin ja Kausalan vetovoimatekijöiden, brändin ja identiteetin vahvistamista. Tarkoituksena on yhdessä muodostaa keskustaajamalle tulevaisuusvisio tarvittavine suunnitteluperiaatteineen, joiden pohjalta laaditaan mm. keskustan kaavamuutostarpeet. Kehittämishanke toteutetaan yhteystyössä Sitowise Oy:n kanssa.

Tervetuloa visiotyön aloitustilaisuuteen 21.12.

Visiotyö aloitetaan kaikille kuntalaisille, yhdistyksille ja yrityksille avoimella tilaisuudella 21.12.2023 klo 17 alkaen valtuustosalissa (Rautatienkatu 20, 47400 Kausala). Tervetuloa mukaan kuulemaan keskustavisiotyöstä ja osallistumaan suunnitteluun. Lisäksi aloitustilaisuudessa kerätään ajatuksia ja toiveita 24.1.2024 järjestettävän kaikille avoimen työpajan sisällöstä. Työpajassa visioidaan yhdessä, miltä Kausala voisi näyttää vuonna 2040. Työpajan teemoja ovat mm. asuminen ja väestö, elinkeinot ja tapahtumat, virkistysalueet, liikkuminen ja pysäköinti, täydennysrakentaminen ja ilmastonmuutos.

Lisätietoja antaa

Harri Hoffren
Tekninen johtaja
Maijastiina Lintukangas
Maankäyttöinsinööri

Jaa sivu eteenpäin

Muita tiedotteita