KesäKausalassa yhteislaulua, taikuutta ja lajiesittelyjä

Perinteinen kesän avaus, KesäKausala, vietetään Kausalan torilla lauantaina 8.6. klo 10–12. Esiintymislavalla ja torilla ohjelmaa kaikenikäisille ja moneen makuun.

KesäKausala on perinteinen hyvänmielen kesätori Kausalan torilla. Kaksituntinen toritapahtuma tarjoaa tekemistä ja ohjelmaa kaikenikäisille torilla sekä esiintymislavalla.

Esiintymislavalla jaetaan vuoden 2023 ansioituneen iittiläisen tunnustuspalkinto sekä tunninmittainen LAULA KANSSAIN-yhteislaulutilaisuus, jossa toriyleisö saa laulaa tuttuja sävelmiä, sekä laulujen lomassa esittää omia toiveitaan lauluvihkosta. Lauluja löytyy kattava valikoima, kaikkien tuntemia ja rakastamia iskelmiä aina ikivihreistä tangoista uudempiinkin popsävelmiin saakka. Laulattajana ja seremoniamestarina toimii kapellimestari-pianisti Jari Puhakka. Puhakka on entuudestaan tuttu lukuisista TV-esiintymisistä, kuten Bumtsibum sekä Tuttu Juttu Show.

Tämän jälkeen lavalla tapahtumavieraita viihdyttää taikuri Luttinen hämmästyttävien taikatemppujen ja StandUpin kera. Ohjelmanumerojen lisäksi tori täyttyy kesäisestä toritunnelmasta ja puuhapisteistä kunnan hyvinvointipalvelujen ja hallintopalvelujen sekä yhdistysten järjestäminä.  Kausalan Yritys on mukana tapahtumassa myymässä makkaraa ja pillimehuja, jalkapallo ja salibandy lajeihin tutustuttavat Jenga Team sekä Iitin Pallo. Kesäkuisten Iitin musiikkijuhlien kattaukseen pääsee tutustuman Iitin musiikkijuhlien pisteellä.

Etäkohteessa myyjäiset jatkuvat toritapahtuman päätyttyä. Iitin Hahkijat ry ovat mukava virittämässä kesäistä tunnelmaa järjestämällä myyjäiset Meijerillä (Sahatie 27, 47400 Kausala) klo 14 asti.


Jaa sivu eteenpäin

Muita tiedotteita