Kesätapahtumia suunnitteilla – lähde mukaan ja tuo toimintaasi esille

Iitin kunta järjestää vuosittain monia tapahtumia kunnan toimialojen kesken sekä yhteistyössä paikallisten järjestöjen ja yhdistysten kanssa. Tulevan kesän tapahtumien suunnittelu on kovassa vauhdissa. Lähtisitkö mukaan kumppaniksi erilaisiin tapahtumiin tuomalla omaa toimintaasi esille? Tapahtumia ja ohjelmaa järjestetään kaikenikäisille, ja niissä vierailee vuosittain sekä kunnan asukkaita että kesäasukkaita.

Tervetuloa mukaan tapahtumiin

Kesäkuun toisena viikonloppuna nautitaan hyvänmielen tapahtumista koko viikonlopun edestä. Perinteinen kesäinen hyvänmielen toritapahtuma, KesäKausala, järjestetään Kausalan torilla lauantaina 8.6.2024 klo 10–12. Kaksituntisessa toritapahtumassa järjestetään monipuolista ohjelmaa torilla sekä torin esiintymislavalla.

Sunnuntaina 9.6. klo 14–16 Eerolantien liikunta- ja perhepuistossa virittäydytään koko perheen voimin hauskan Perhepäivän tunnelmaan. Tapahtumaan kutsutaan ennalta edellisvuoden lopulla ja kevään aikana kuntaan syntyneitä vauvoja perheineen, mutta koko perheen tapahtuma on kaikille perheille avoin tapahtuma. Tapahtumassa esiintyy ja lapsia leikittää Minttu-Kissa ja Pietari-Varis. Paikan päällä on myös muuta lapsille suunnattua toimintaa ja puuhaa.

Ilmoittaudu mukaan KesäKausalaan tai Perhepäivään

Tapahtumat ovat oivallinen keino tehdä omaa toimintaa tutuksi niin kuntalaisille kuin kesäasukkaille, sekä kokeilla torimyyntiä Kausalan torilla joko omassa myyntipisteessä tai torin myyntikopeissa. Tapahtuman aikana myyntipaikat ovat maksuttomia, joten torimyyntiä voi tulla kokeilemaan matalalla kynnyksellä. Tapahtumissa myyntikoju on helppo tapa kerätä varoja yhdistyksen toiminnan tukemiseksi. Mukaan tapahtumaan voit ilmoittautua 13.5. mennessä kunnan kehittämisasiantuntija Emma Lehdolle. Toripaikkoja voit tiedustella torivalvoja Aleksi Laineelta: puh. 0400 987 255.

Mukaan hyväntekeväisyyskohteeksi tai toimijaksi Tiltu tekee hyvää -tapahtumaan

Iittiläinen hyväntekeväisyystapahtuma, Tiltu tekee hyvää, järjestetään elokuun 10. päivä Radansuussa. Tapahtuma-alueella monet paikalliset toimijat ja järjestöt järjestävät erilaista toimintaa ja tekemistä tuomaan iloa perheille ja muille tapahtumakävijöille. Tapahtumayhteistyössä ovat mukana mm. Iitti Golf, Radalla Resort, Iitin kirkonkylä-Radansuun kyläyhdistys ry, Iitin Latu, Iitin Reserviupseerikerho, Iitin seurakunta sekä Iitin kunta.

Seuraava suunnittelukokous järjestetään 8.5. klo 17 seurakuntakeskuksella (Eerolantie 1, 47400 Kausala). Mukaan toimijaksi voit ilmoittautua sähköpostitse info@tiltutekeehyvaa.com tai tapahtuman verkkosivujen kautta: www.tiltutekeehyvaa.com.

Tapahtuman hyväntekeväisyyskohteeksi etsitään iittiläisiä yhteisöjä ja yrityksiä, joilla on nuorisotoimintaa. Hakemukset tuli lähettää 5.5.2024 mennessä tapahtuman verkkosivujen lomakkeen kautta. Hakemusten perusteella tapahtuman suunnitteluryhmä valitsee neljä hyväntekeväisyyskohdetta.  Hakemuksesta tuli ilmetä, mihin nuorisotoimintaan hyväntekeväisyyssumma käytetään.

Tiedustele toripaikkoja

Aleksi Laine
Torivalvoja, kiinteistönhoitaja

Kysy lisää KesäKausalasta tai Perhepäivästä

Emma Lehto
Kehittämisasiantuntija

Jaa sivu eteenpäin

Muita tiedotteita