Veteraanimaja

Iitin Veteraanimaja on paikka, jossa voi järjestää niin kokouksia kuin juhliakin tai käydä uimassa ja saunassa.

Iitin Veteraanimaja sijaitsee Jokuessa viitisen kilometriä Kausalasta Lahteen päin osoitteessa Sitikkalantie 107. Veteraanimajan pihapiirissä sijaitsee kaksi saunaa (kuvassa).

Aukioloajat

1.12.2022 alkaen Veteraanimajan saunojen yleisövuorot ovat maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin. Saunat lämpenevät klo 16–19. Sanoilta ei kuitenkaan ole poistuttava klo 19 mennessä, vaan aikaa avantouintiin ja peseytymiseen on klo 20 asti.

Kesäaikana (1.6.-30.9.) sauna lämpenee keskiviikkoisin klo 17.00-21.00 ja maanantaisin klo 16-18.00.

Maksut

Veteraanimajalla saunomiseen yleisinä aukioloaikoina tarvitaan joko kertalippu tai avainkortti. Kunnankirjastossa Iitti-pisteessä voi hankkia lippuja ja avainkortteja sekä ladata avainkortille lisää käyntikertoja.

Maksutavat: käteinen, kortti, E-passi, Smartum, Edenred, Eazybreak, Tyky-setelit. Kertalipun tai avainkortin voi maksaa Tyky-seteleillä Iitti-pisteessä kunnankirjastolla.
Huomioitavaa: Ethän tee Epassi-mobiilisovelluksella maksuja, jos et asioi paikan päällä. Tee sovellusmaksu vasta, kun olet toimipisteen kassalla. Lue lisää Epassin maksutavoista >>

Vuoden 2022 alusta Veteraanimajan saunoilla on siirrytty jätteen määrän vähentämisen toimiin, eikä saunoilla tarjota enää kertakäyttöpeflettejä. Suosittelemme käyttämään omia istuinalusia saunassa.

Kylmänveden- ja avantouinnit sekä saunamaksut 1.1.2021 alkaen

Veteraanimajan kortin voit ladata kirjastossa tai verkkokaupassa

Iitin veteraanimaja on peruskorjattu vuonna 2015. Maksimihenkilömäärä tilassa on 60. Ohjeita Veteraanimajan vuokraajille löytyy täältä.

Kirjastosta voi myös vuokrata ja tiedustella Veteraanimajan ja saunojen vuokrausta yksityiskäyttöön. Poikkeuksena joulu-helmikuussa talvikaudella 2022-2023 Veteraanimajan saunoja tai muita tiloja ei vuokrata yksityiskäyttöön.

Veteraanimajan tilojen käyttömaksut 1.1.2021 alkaen (sis. alv. 24%)

Veteraanimajan päärakennuksen voi käydä siivoamassa vuokrauksen jälkeisenä päivänä klo 12:een mennessä.