Päijät-Sote kokeilee fysioterapian etäpalvelua 2.11. alkaen

03.11.2021 14:17

Kategoria: Terveyspalvelut Sosiaalipalvelut

Fysioterapian etäpalvelu otetaan käyttöön 2.11.2021 alkaen Lahdessa, Kärkölässä, Hollolassa, Orimattilassa, Pukkilassa, Myrskylässä, Asikkalassa, Padasjoella, Hartolassa ja Iitissä.

Fysioterapian uusi etäpalvelun kokeilu on tarkoitettu yli 16-vuotiaille asiakkaille. Etäpalveluun kuuluvalla etävastaanotolla asiakas voi saada arvion fysioterapian tarpeestaan tai oireensa mukaisia fysioterapian ensiohjeita lievissä ja kiireettömissä tuki- ja liikuntaelinvaivoissa.

Etäpalvelua Omaolossa ja Hyviksessä

Omaolo.fi on sähköinen terveys- ja hyvinvointipalvelu, jonka tuki- ja liikuntaelinoirearviokyselyistä (alaselkä, olkapää, polvi) asiakas voidaan vastaustensa perusteella ohjata fysioterapeutin vastaanotolle joko sote-keskukseen tai etävastaanotolle.

Jos asiakas ohjataan sote-keskukseen (pl. Harjun terveyden sote-keskukset), hän voi varata vastaanottoajan itse sähköisesti Omaolossa. Jos taas asiakas on ohjattu etävastaanotolle, ammattilainen on häneen yhteydessä ajan varaamiseksi.

Asiakas voi varata ajan fysioterapian etävastaanotolle myös itse Hyviksessä. Hyvis on hyvinvoinnin ja terveyden sähköinen palvelukanava.

Fysioterapian etävastaanoton asiakasmaksut noudattelevat Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän hinnastoa.

Tutustu palveluun ja lue lisää Päijät-Soten verkkosivuilta >>

kuvituskuvana Päijät-Soten logo.