Päijät-Sote: Influenssarokotuksia saa jatkossa vain ajanvarauksella

23.11.2021 08:22

Kategoria: Terveyspalvelut Sosiaalipalvelut

Influenssarokotuksia ei tiistaista 23.11. alkaen enää saa walk in -rokotuspisteestä. Influenssarokotuksen saa jatkossa varaamalla ajan sähköisesti. Aikoja on hyvin saatavilla vielä lähiviikoille.

Influenssarokotukset ovat olleet kysyttyjä ja jono Trion rokotuspisteellä Lahdessa on venynyt ajoittain tuntien pituiseksi.

- Haluamme välttää jonojen muodostumista ja ison ihmismäärän kerääntymistä yhtaikaa sisätiloihin. Samalla varmistamme sen, että influenssarokotteita riittää jo ajan varanneille alueemme riskiryhmäläisille, toteaa Harjun terveyden vastaava hoitaja Henry Raita.

Influenssarokotustilanne Päijät-Soten alueella on varsin hyvä.

- Rokotteet ovat tehneet hyvin kauppansa, ja riskiryhmäläisistä selkeästi enemmistö on jo joko saanut rokotteen tai varannut ajan rokotukseen. Tilanne on alueellamme hyvä, kertoo Henry Raita.

Lisätietoja:
sektorityön ja koronarokotusten vastaava hoitaja Henry Raita, Harjun terveys, 040 568 4133
johtajaylilääkäri, toimialajohtaja Tuomo Nieminen, Päijät-Sote, p. 050 910 5150 

Päijät-Sote kokoaa hyvinvointiyhtymän järjestämät erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut yhden nimen alle. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen.

www.paijat-sote.fi

kuvituskuvana Päijät-Soten logo.