Mitä sinä haluaisit kysyä hyvinvoinnista? Esitä kysymys kunnan paneelikeskusteluun 5.6. mennessä

19.05.2023 19:04

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Hyvinvoinnin edistäminen on yksi kunnan keskeisimmistä tehtävistä. Kuntastrategian mukaisesti Iitin kunnan tehtävä on mahdollistaa edellytykset hyvälle elämälle ja yrittämiselle maaseutumaisessa yhteisössä.

Hyvinvointi muodostuu monesta tekijästä. Kunta pitää huolta puhtaasta ja terveellisestä asuinympäristöstä sekä tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Niiden lisäksi kuntalaisten hyvinvointiin vaikuttavat muun muassa koulutus-, varhaiskasvatus-, ruoka- ja kulttuuripalvelut, sekä kaavoitukseen ja ympäristön tilaan liittyvät asiat.

Esitä kysymys ennakkoon 5.6. mennessä

Mitä sinä haluaisit kysyä hyvinvoinnista? Kunnan paneelikeskustelu järjestetään osana KesäKausalan ohjelmaa lauantaina 10.6. Kausalan torilla. Teemana on tänä vuonna hyvinvointi. Paneelikeskustelussa on mukana kunnan viranhaltijoista ja johtoryhmän jäsenistä koostuva moniammatillinen ryhmä.

Kysymyksiä voit esittää ennakkoon Iitin kunnan verkkosivuilla sähköisen lomakkeen kautta: https://link.webropol.com/s/paneelikeskustelu2023, tai toimittamalla kysymyksesi kunnan asiakaspalvelupiste Iitti-pisteeseen kunnankirjastolle (Kausansaarentie 3, 47400 Kausala) 22.5.–5.6. välisenä aikana. Kysymyksiä kerätään myös Iitti harrastaa -tapahtumassa lauantaina 20.5. Iitin kunnan pisteellä.

Kiitos kun olet mukana vaikuttamassa ja esittämässä kysymyksiä. Tervetuloa KesäKausala -tapahtumaan 10.6. seuraamaan kunnan paneelikeskustelua.

kuvituskuva.