Local Joe

Uudelta Local Joe -sivustolta asukkaat ja mökkiläiset löytävät helposti alueensa palveluyritykset - ja yritykset asiakkaansa!

Local Joe on Lahden kaupungin ja LADECin tarjoama uusi ja maksuton paikallisten yritysten palvelusivusto, jossa LADECin toiminta-alueelle (Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Orimattila, Padasjoki) kotipaikkarekisteröidyt yritykset saavat palvelunsa maksutta ja helposti esille. Asukkaat, mökkeilijät, yrittäjät ja yritykset voivat etsiä Local Joe -sivustolta palveluntarjoajia, pyytää tarjouksia ja sopia toimeksiannoista suoraan palveluntarjoajan kanssa.

Local Joe -sivuston on kehittänyt ohjelmointiyhtiö Nordmont Oy yhdessä iittiläisen Puhti Innovations Oy:n kanssa. Palvelun graafinen tunnus ja sivuston kuvitus ovat lahtelaista käsialaa: Lippispäisen paikkamerkkitunnuksen palvelulle on suunnitellut Jalo Toivio ja kuvituspiirrokset Mikko Saarainen.

Palvelusta on pyritty tekemään mahdollisimman helppokäyttöinen. Asukkaat ja mökkiläiset voivat ilmoittaa Local Joeen keikkoja eli tarjouspyyntöjä vaikkapa Facebook- tai Google-tunnusten avulla. Palveluun ei siis tarvitse erikseen rekisteröityä. Myös palveluntarjoajien alustalle liittyminen ja toiminnot on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi.


Ilmoita yrityksesi palvelut mukaan Local Joeen täysin maksutta!

Mikäli yrityksesi rekisteröity kotipaikka on LADECin toiminta-alueella, voit liittyä Local Joe -palveluun ja saada sitä kautta työtilauksia ja uusia asiakkaita. Palvelun käyttö on maksutonta ja helppoa!

Toimi näin:
1. Siirry osoitteeseen https://www.localjoe.fi
2. Klikkaa valikosta "Lisää yrityksesi".
3. Täytä yrityksestä pyydetyt tiedot.
4. "Selaa tarjouspyyntöjä" -kohdasta näet tarjolla olevat työpyynnöt.
5. Local Joen kautta voit ottaa yhteyttä suoraan asiakkaaseen ja tehdä tarjouksen työ suorittamisesta.
6. Hoitaessasi työt hyvin, saat yrityksellesi suosituksia, jotka näkyvät yrityksesi profiilissa.


Etsitkö remontoijaa, suunnittelijaa tai vaikka muuttoapua?

Local Joeen voit ilmoittaa maksutta tarjouspyyntöjä tarvitsemasi työn suorittamista varten. Paikalliset yritykset voivat tämän jälkeen ottaa sinuun Local Joen välityksellä yhteyttä tarjotakseen palveluaan.

Näin pääset alkuun:
1. Mene osoitteeseen https://www.localjoe.fi
2. Valitse "Luo tarjouspyyntö".
3. Ilmoita työstä pyydetyt tiedot.
4. Luo käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään Local Joeen.
5. Local Joen kautta saat yhteydenottoja yrityksiltä. Saat ilmoitukset myös sähköpostiisi.
6. Voit sopia yhteyttä ottaneen yrityksen kanssa työn suorittamisesta Local Joessa.
7. Kun työ on tehty, voit arvioida yrityksen tekemän työn.