JouluKausalan ohjelma-, esiintymis- ja myyjäshaku käynnistynyt – ilmoittaudu mukaan

07.10.2022 09:54

Kategoria: Asuminen ja ympäristö

Iitin joulu avataan perinteisellä JouluKausala toritapahtumalla lauantaina 26.11.2022 klo 14-16 Kausalan torilla. JouluKausala on iittiläisten kauppiaiden ja yritysten, järjestöjen ja Iitin kunnan yhteinen lämminhenkinen joulunavaustapahtuma.

Ohjelmaa järjestetään kaikenikäisille! Lähdethän mukaan tekemään JouluKausalaa ja virittämään joulutunnelmaa?

Kausalan torin joulumyyjäiset – myyjäispaikat haettavissa 6.11. saakka

JouluKausala toritapahtuman yhteydessä pidetään myös joulumyyjäiset. Myyjäisiin ovat tervetulleita kaikki paikalliset järjestöt ja seurat.

Ilmoittautuminen on nyt alkanut – tervetuloa mukaan myymään jouluisia tuotteita tai leivonnaisia. Tervetuloa mukaan virittäytymään joulutunnelmaan ja tuomaan jouluista mieltä. Torin joulumyyjäisten myyntipaikkahaku on avoinna pe 7.10. - su 6.11.2022. Tiedustelut ja varaukset myyjäisten myyntipaikoista: asiakaspalvelu@iitti.fi / puhelinvaihde: 020 615 9600 (ma-pe klo 9–15).

Myyjäisiin voi osallistua myös myymällä torilla tapahtumaosallistujille virvokkeita tai lämmintä purtavaa, kuten makkaraa, joulupuuroa tai kahvia, kuumaa mehua tai glögiä.

Myyjäispaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Myyjäisten myyntipaikat ovat maksuttomia, mukaan tarvitset vain oman pöydän ja joulumieltä!

Tervetuloa mukaan joulumyyjäisiin tekemään varainhankintaa seurallesi!

Haluatko esiintyjäksi JouluKausala -tapahtumaan?

Estradi on vapaa ja esiintyjähaku on auki.

Ilmoita itsesi, joukkueesi tai ryhmäsi esiintymään JouluKausala-tapahtumaan Kausalan torin esiintymislavalle. Esiintymään ovat tervetulleita paikalliset seurata ja yhdistykset sekä esiintyjät ja artistit aina aloittelevista taiteilijoista kokeneisiin konkareihin.

Lavaesiintyminen tai toriohjelman järjestäminen on oiva mahdollisuus tuoda omaa toimintaa esille ja saada tunnettuutta ja lavakokemusta. Esiintymislavalla äänentoistolaitteet käytettävissä.

Ohjelma- ja esiintymistiedostelut: jenna.ahola@iitti.fi / puh. 040 4833 995 (ma-pe klo 9–15).

Lähdetkö mukaan JouluKausalan perinteiseen yleisöarvontaan?

Perinteinen yleisöarvonta käynnistetään JouluKausala tapahtuman yhteydessä lauantaina 26.11.2022. Yleisöarvonta kestää 2 viikkoa, päättyen sunnuntaina 11.12.2022. Yleisöarvontaan voi osallistua JouluKausalan toritapahtumassa sekä yleisöarvonta tempaukseen mukaan lähtevissä liikkeissä arvonta-ajan puitteissa. Iitin kunta toimittaa mukaan lähteviin liikkeisiin arvontalipukkeet ja arvontalaatikot.

Yleisöarvontaan voi osallistua mukaan lähtevän yrityksen tuotepalkinnolla tai lahjakortilla. Varsinkin lahjakorttien lunastuksen yhteydessä yrityksesi palvelut ja liiketila tulee voittajalle tutuksi, kun arvonnasta voitetulla lahjakortilla tullaan fyysisesti shoppailemaan liikkeeseesi. Voittajat voivat hakea tuotepalkinnot teidän liikkeistänne ja tutustua samalla toimintaanne.

Mukaan yleisöarvontaan voit ilmoittautua: jenna.ahola@iitti.fi, ilmoittamalla mukaan lähtevän yrityksesi ja arvottavan palkintonne. Iitin kunta lahjoittaa yleisöarvontaan 100 € ja 150 € lahjakortit, jotka voittajat voivat käyttää yleisöarvontaan mukaan lähteneissä yrityksissä.

Pssst! Viimevuotiseen tapaan JouluKausala-kampanjaan ei kerätä erillisiä myymäläkohtaisia tarjousilmoituksia, joten mukaan lähteminen on maksutonta (yleisöarvontaan lahjoitettavaa palkintoanne lukuun ottamatta). Vaikka Jouluinen toritapahtuma järjestetäänkin Kausalan torilla, tarkoituksena on virittää koko Iitti jouluiseen tunnelmaan. Kutsumme mukaan yleisöarvontaan yrityksiä eri puolilta Iittiä. Yleisöarvonta on paljon odotettu ja pidetty, ja on edellisvuosina tuonut jouluista vilinää mukaan lähteneisiin liikkeisiin. Lähdethän tänä vuonna mukaan?

JouluKausalan yleisöarvonta on Iitin kunnan elinkeinopalvelujen JouluKausala -kampanjatempaus. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: jenna.ahola@iitti.fi / puh. 040 4833 995.

Lisätietoja tapahtumasta:

Jenna Ahola,
markkinointi- ja tiedotussihteeri,
Iitin kunta
jenna.ahola@iitti.fi
puh. 040 4833 995

kuvituskuva.