Iitin kunnan kesätyöpaikat haettavana

16.03.2022 08:26

Kategoria:

Kesätyöpaikat nuorille

Iitin kunta palkkaa 15–17-vuotiaita paikallisia nuoria kahden viikon mittaisiin kesätöihin kunnan eri toimipisteisiin. Kesätyöpaikkoja on avoinna kunnan ulkoalueiden hoidossa, Ravilinna vapaa-aikakeskuksen kentänhoidossa, varhaiskasvatuksessa, kiinteistönhuollossa sekä tapahtumien ja tilaisuuksien avustajan tehtävissä.

Kesätyöt ovat monipuolisia ja pitävät sisällään kiinteistönhuollon ja ulkoalueidenhoidon avustavia tehtäviä; nurmikon leikkausta, kitkemistä, liikuntakentän hoitotehtävät. Lisäksi Iitin kunta hakee reippaita nuoria varhaiskasvatuksen tehtäviin sekä tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjän avustaviin työtehtäviin.

Haku on auki Kuntarekryssä 24.4.2022 asti. Lue lisää ja hae kesätyöpaikkaa tästä >>

 

Kesätyöntekijä Kirkonkylän kylätalon kesäkahvilaan ja museolle

Haemme Iitin kunnan sivistyspalveluihin Kirkonkylän kylätalon kesäkahvilaan ja museolle kesätyöntekijää ajalle 27.4.2022 - 31.8.2022.

Odotamme työntekijältä oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työskentelyasennetta. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassia ja oman auton käyttöä.

Kirkonkylän kylätalossa toimii kesäkaudella järjestöjen ylläpitämä kesäkahvila ja näyttelytiloissa on vaihtuvia taidenäyttelyitä. Haettavan työntekijän tehtäviin kylätalolla ja museolla kuuluu tilojen yleinen siisteys (näyttelytilat, eteinen, ulkoalueet ym.) ja ylläpito.

Haku on auki Kuntarekryssä 23.3.2022 asti. Lue lisää ja hae kesätyöpaikkaa tästä >>

kuvituskuva.