Iitin asemakaavoitetut omakotitalotontit

Iitti on viehättävä maalaiskunta Kouvolan ja Lahden välissä. Valtatiet ja junanrata vievät nopeasti pääkaupunkiseudulle ja lähikaupunkeihin, mutta Iitin kaunis ja puhdas luonto tarjoaa hyvät puitteet turvalliseen ja rauhalliseen asumiseen.

Meillä on muutakin kuin liikenneympyrä

Iitin kunta koostuu monipuolisesti palvelevasta Kausalan kuntakeskuksesta, aktiivisista kylistä ja ympäröivästä upeasta luonnosta. Sujuva arki muodostuu hyvistä peruspalveluista, yrittäjämyönteisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista. Lapsiperheet arvostavat kompaktissa elinympäristössä sitä, että kaikki on sopivasti lähellä – päiväkodit, koulut ja harrastusmahdollisuudet sijaitsevat toistensa äärellä.

Löydä suuntasi

Omakotitalon rakentamista suunnitteleville on tarjolla tasokkaita tontteja eri kokoisiin tarpeisiin. Sorronniemi, Ainola ja Pohjanmäki ovat hyviä vaihtoehtoja omaa rauhaa ja asumisen väljyyttä rakastaville. Väljien tonttien lisäksi kunnassa on vastattu jatkuvasti kasvavaan pienempien omakotitalotonttien kysyntään. Mikkolanpellon alueelle on kaavoitettu monipuolisia tontteja, joiden koko on n.1200 m². Tällä hetkellä suoranaisia rantatontteja ei ole vapaana, mutta Sorronniemi ja Pohjanmäki ovat hyviä vaihtoehtoja veden läheisyyttä kaipaaville.

Tontin varaaminen

Rakennusvalvonta

Rakentamisen luvat

Ota yhteyttä


Tutustu tonttitarjontaan alta löytyvistä linkeistä ja löydä oma kotisi Iitistä