Etusivu > Majoitus

Mökit & majoitustilat

Eerolan lomamökit

Niemeläntie 170, 47610 Kymentaka.

Eerolan lomamökit tarjoavat majoitusta jopa koko kesäksi.
Eerolan neljä lomamökkiä, Katajanokka (56m2), Keidas (42m2), Kuusikko (48m2 ja sauna 19,2m2) ja Neulakivi (42m2), tarjovat majoitusta viikosta koko kesän kestäviin majoitukseen.
Mökit sijaitsevat Märkjärven rannalla rauhallisessa ympäristössä luonnon helmassa. Mökkejä voi vuokrata eri kokoisille seurueille aina kuuteen henkilöön asti (Katajanokka 6 hlöä, Keidas 3 hlöä, Kuusikko 4 hlöä, Neulakivi 3 hlöä).

Tutustu tarkemmin:

Puhelin: 040 867 4740

Metkan mökit

Sitikkalantie 372, 47490 Mankala.

Vuokraamme lomamökkejä ympärivuoteiseti asiakkaiden haluamaksi ajaksi.

Kolme hirsimökeistämme sijaitsee Kymijoen rannalla, yksi punainen tupa metsän siimeksessä puolen kilometrin päässä rannasta.
Kymijoki on puhdas ja rauhallinen mökkiemme kohdalla. Kokeneet, mutta myös vähemmän kalastaneet ovat tyytyväisiä saaliiseen. Läheiset metsät tarjoavat runsaasti marjoja sieniä sekä luonnonrauhaa.

Talvisin teemme mökkien läheisyyteen hiihtoladun sekä tarjoamme pulkkamäkiä. Mielenkiintisiin tutustumiskohteisiin eikä ostoksille ole pitkä matka.

Tutustu tarkemmin:

www.metka.fi/

Lomakivi

Lomakiventie 4A, 47400 Kausala.

Lomakiven matkailutilalla Iitissä on viisi majoitusrakennusta. Vuokraamme sekä lomataloja että huonemajoitusta.

Lomakivessä on vuokrattavana viihtyisiä lomataloja Radansuun kannaksella. Ne ovat hirsisiä kolmen- neljän majoitushuoneen taloja, joissa on keittiö-olohuone, takka ja vaatteiden huoltotilat. Talon asukkaiden yhteiskäytössä on kaksi wc, kylpyhuone ja neljässä talossa on sauna. Huoneissa on erilliset sängyt. Henkilömäärä on sallittu vain vuodepaikkojen mukaan. Grillitupa on vapaassa käytössä. Lomakiven alueella on maksuton wlan. Lemmikit ovat meille tervetulleita, toivomme niistä ilmoitusta etukäteen. Huonemajoituksessa vain yksi lemmikki huonetta kohden.

Tutustu tarkemmin:

www.lomakivi.fi

Facebook: @Lomakivi

Taskunpohjan tuvat, Povitasku ja Vuoritasku

Kanavantie 51, 19160 Huutotöyry.

Taskunpohjan tila tarjoaa vierailleen maalaisromanttista majoitusta Povitaskun lämmössä ja huippuahipovaa ekomökkeilyä Vuoritaskun upeissa maisemissa.

Luontoilun lisäksi vieraiden on mahdollisuus nauttia niin perinteisen kuin savusaunankin lokoisista löylyistä, rentouttavista kylpytynnyrihetkistä, vene- ja kalastusretkistä Konniveden laineilla sekä erätuli-illallisista suomalaisine perinneherkkuineen.

Tutustu tarkemmin:

Airbnb: Povitaski

Airbnb: Vuoritasku

Yli-Kaitalan Lomamökit

Kaitalantie 323, 47490 Mankala.

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Iitin Mankalassa Kettujärven rannalla.
Varattavissa 10 lomahuvilaa upeasta VIP luksushuvilasta idylliseen mummonmökkiin. Lisäksi varattavana 4 hotellitason huonetta Pihatalossa. Yli-Kaitalassa voit myös nauttia kalastuksesta, veneilystä, retkeilystä, saariseikkailusta, hiihdosta ja monista muista aktiviteeteista. Meille ovat tervetulleita myös lemmikit.

Tilaussaunamme ainutlaatuinen Sammalsauna ja perinteinen Kettusauna tarjoavat unohtumattomat saunahetket isommallekin porukalle. Saunojen yhteydessä ulkoporeallas, kuumakylpyallas ja tietenkin kirkas Kettujärvi. Vuokraamme myös siirrettävää paljua.

Ravintolamme Ketunleipä tarjoaa mahtavat puitteet ja maistuvat tarjoilut perhejuhliin, kokouksiin ja teemapäiviin. Katettu terassimme jatkaa juhlatilaa, joten juhlimaan mahtuu isokin ryhmä.

Tutustu tarkemmin:

www.yli-kaitala.com

Facebook: @Yli-Kaitala


Kartanot & resortit

ArtVuorela

Iitintie 810, 47520 IITTI

Suomen kauneimmaksi kirkonkyläksi valitussa Iitin kirkonkylässä sijaitsee uniikki 1840 rakennettu kartanonomainen Vuorelan hirsitalo kauniin vanhan puukirkon ja golfkentän välimaastossa. Kesäisin Vuorela tarjoaa matkailijoille taidenäyttelyitä ArtVuorelan vinttigalleriassa sekä majoitusta asuinkerroksen 3 huoneessa. Jo talo itsessään pihapiirineen on ainutlaatuinen ja hieno kokemus niin vierailijoille kuin majoittujillekin. Mainio, rauhallinen yöpymispaikka vanhoja taloja ja vanhanajan tunnelmaa rakastaville, lähialueen muita nähtävyyksiä kiertäville tai aktiviteetteja harrastaville matkailijoille. Majoitus sopii hyvin pienelle ryhmälle tai perheelle: 2 makuuhuonetta yhteensä 4 hengelle (lisävuoteet tarvittaessa). Makuuhuoneiden välissä viihtyisä oleskeluhuone. Erillinen WC sekä suihkuhuone. Majoitushuoneiden viereisessä vanhassa kauppahuoneessa käytettävissä jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin. Pihassa vanhanajan leppoiset löylyt antava hirsisauna.

Tänä kesänä avatussa vinttigalleriassa pääsee tutustumaan 3 eri taiteilijan teoksiin kesän aikana: Vuokko Salmenkivi 27.5.-23.6., Leena Laiho 28.6.-17.7., Katja Saastamoinen 26.7.-14.8.. Näyttelyt avoinna ti-su klo 11-17 tai muuna aikana sopimuksen mukaan.

Tutustu tarkemmin:

Facebook: @ArtVuorela

Instagram: @ArtVuorela

Radalla Resort

Uimarintie 1, 47400 Kausala.

Radalla Resort on Iitin Urajärven rannalla sijaitseva matkailun monitoimikohde.

Mukavien ja tehokkaiden kokousten, ikimuistoisten juhlien, hyvin nukuttujen öiden ja paikallisista raaka-aineista loihdittujen herkkujen lisäksi ohella tarjolla on rentouttavia sauna-, ohjelma- ja virkistyspalveluja. Itti Golf ja Suomen kaunein jousiammuntarata sijaitsevat kivenheiton päässä, KymiRing lähellä ja venelaituristamme pääsee uudelle vesiväylälle, Kimolan kanavalle.

Tutustu tarkemmin:

www.radallaresort.fi/

Facebook: @Radalla Resort

Instagram: @Radalla Resort

Ilonojan kartano

Iitinkirkontie 75, 47650 Kimola.

Majoitusta 1–7 hengelle vanhassa renkituvassa kauniissa kartanomiljöössä Pyhäjärven rannalla. Tässä kauniissa hirsirakennuksessa on 3 makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö ja tilava sauna.

Tutustu tarkemmin:

Nettimökki: Kartanon renkitupa

Facebook: @Ilonojan kartano

b&b Villa Selkola

Selkolantie 121 16100 Iitti.

b&b Villa Selkola sijaitsee luonnonkauniilla alueella Iitissä Selkojärven rannalla. Tarjoamme aamiaismajoitusta ja kurssitiloja viehättävässä ympäristössä.

Metsäpolkua pitkin voi kävellä järven rannalle, jossa on hirsisauna sekä takkatupa.
Tuvassa on sähköt, hella, jääkaappi ja astioita. Kesäaikaan yöpymismahdollisuus kahdelle. Talon ympäristössä on puutarha hedelmäpuineen ja lampineen. Puutarhassa voi viettää aikaa ja istuskella vaikka aamukahvin merkeissä lammen rannalla pylväikön katveessa.

Majoituspaikkoja on kahdessa kerroksessa. Tilaa on kahdelletoista hengelle kuudessa huoneessa.

Tutustu tarkemmin:

Airbnb: b&b Villa Selkola

Facebook: @ b&b Villa Selkola

Perheniemen opisto

Opistontie 15 b, 47450 Iitti.

Edullinen majoitusvaihtoehto rauhallisen maalaisympäristön keskellä, työmatkalaiselle tai omaa aikaa kaipaavalle.

Opistolla voi majoittua edullisesti hostellitasoisissa huoneissa ympäri vuoden. Kokonaismajoituskapasiteettimme on yhteensä 102 henkilöä. Kampusalueella on myös mahdollista majoittua teltassa sekä asuntovaunussa ja -autossa.

Perheniemen opiston toiminnassa näkyy ekologisuus ja luonnonläheisyys. Opistossa käytettävä vesi on lähdevettä ja opistolla käytettävä sähköenergia tuotetaan 100% tuulivoimalla. Lämmityksessä käytettävä hake on paikallista, puhdasta ja uusiutuvaa bioenergiaa. Opiston jätevedet puhdistetaan juurakkopuhdistamolla, jonka maasuodattamon kasveina käytetään järviruokoa.

Tutustu tarkemmin:

www.perheniemi.com/

Facebook: @Perheniemen opisto


Loma-asuminen

Radansuun ryhmäpuutarha

Pohjanmäentie 101, 47400 Kausala.

Radansuun ryhmäpuutarha sijaitsee Päijät-Hämeessä Iitin Radansuun Pohjanmäessä kauniissa Kymijoen vesistöön kuuluvassa Kirkkojärven rantamaisemassa.

Ryhmäpuutarhasta on rakentunut viihtyisä ja vehreä Pohjanmäen omakotialueeseen hyvin sulautunut vapaa-ajan asumisen mökkikylä ympärivuotiseen käyttöön.

Alue on vuokrattu Iitin kunnalta. Mökkipalstoja on 50 kpl. Valmiita mökkejä on 41. Jokaisen tontin rajalle on vedetty kunnallistekniikka ja sähköliittymä. Mökit ovat kooltaan n. 35m2.

Myös ulkopaikkakuntalaiset hyväksytään jäseniksi. Tontin vuosivuokra on 250€ ja yhdistyksen jäsenmaksu 170€/vuosi.

Tutustu tarkemmin:

Radansuun Ryhmäpuutarhayhdistys ry

SF-Caravan Kaakkois-Hämeen

Siestantie 85, 47400 Kausala.

Leininranta sijaitsee Iitin kunnassa Jokuen kylässä. Alue on rinnemaastoa, josta avautuu upeat näkoalat Kymijoelle ja Leininselälle. Matkailuajoneuvoille alueella on 85 sähköistettyä paikkaa.

Valta tieltä alueelle on 1 km. Luonnonrauha ja läheisyys ovat alueemme vahvuuksia. Luonnonrauha, kaunis maisema ja laaja vesistö antavat tunteen kuin olisit kesämökillä. Alueelta löytyvät hyvä sauna upeine terasseineen, grillikota, savustuspiste, tasokas huoltorakennus, vapaa- ajantila, uusi leikkikenttä ja uusi laavu ( 1km ), kaikki tilat ovat vapaasti asiakkaittemme käytössä. Rantaviivaa alueella on n. 300 m josta löytyvät uimaranta, soutuveneitä ja pelikenttä. Siisteys ja puhtaus ovat meille kunnia asia pitää kunnossa.

Tutustu tarkemmin:

Sf-Caravan Kaakkois-Häme ry. Leininranta

Facebook: Leininranta, SF Caravan Kaakkois-Häme ry