Etusivu > Majoitus

MÖKIT & MAJOITUSTILAT

Eerolan lomamökit

Sijainti, kuvituskuva Niemeläntie 170, 47610 Kymentaka

Eerolan lomamökit tarjoavat majoitusta jopa koko kesäksi.


Eerolan neljä lomamökkiä, Katajanokka (56m2), Keidas (42m2), Kuusikko (48m2 ja sauna 19,2m2) ja Neulakivi (42m2), tarjovat majoitusta viikosta koko kesän kestäviin majoitukseen.

Mökit sijaitsevat Märkjärven rannalla rauhallisessa ympäristössä luonnon helmassa. Mökkejä voi vuokrata eri kokoisille seurueille aina kuuteen henkilöön asti (Katajanokka 6 hlöä, Keidas 3 hlöä, Kuusikko 4 hlöä, Neulakivi 3 hlöä).

Tutustu tarkemmin:

Metkan mökit

kuvituskuva: sijainti Sitikkalantie 372, 47490 Mankala

Vuokraamme lomamökkejä ympärivuoteiseti asiakkaiden haluamaksi ajaksi.

Kolme hirsimökeistämme sijaitsee Kymijoen rannalla, yksi punainen tupa metsän siimeksessä puolen kilometrin päässä rannasta.
Kymijoki on puhdas ja rauhallinen mökkiemme kohdalla. Kokeneet, mutta myös vähemmän kalastaneet ovat tyytyväisiä saaliiseen. Läheiset metsät tarjoavat runsaasti marjoja sieniä sekä luonnonrauhaa.

Talvisin teemme mökkien läheisyyteen hiihtoladun sekä tarjoamme pulkkamäkiä. Mielenkiintisiin tutustumiskohteisiin eikä ostoksille ole pitkä matka.

Lomakivi

Sijainti, kuvituskuva Lomakiventie 4A, 47400 Kausala

Lomakiven matkailutilalla Iitissä on viisi majoitusrakennusta. Vuokraamme sekä lomataloja että huonemajoitusta.

Lomakivessä on vuokrattavana viihtyisiä lomataloja Radansuun kannaksella. Ne ovat hirsisiä kolmen- neljän majoitushuoneen taloja, joissa on keittiö-olohuone, takka ja vaatteiden huoltotilat. Talon asukkaiden yhteiskäytössä on kaksi wc, kylpyhuone ja neljässä talossa on sauna. Huoneissa on erilliset sängyt. Henkilömäärä on sallittu vain vuodepaikkojen mukaan. Grillitupa on vapaassa käytössä. Lomakiven alueella on maksuton wlan. Lemmikit ovat meille tervetulleita, toivomme niistä ilmoitusta etukäteen. Huonemajoituksessa vain yksi lemmikki huonetta kohden.

Tutustu tarkemmin:

Taskunpohjan tuvat, Povitasku ja Vuoritasku

kuvituskuva: sijainti Kanavantie 51, 19160 Huutotöyry

Taskunpohjan tila tarjoaa vierailleen maalaisromanttista majoitusta Povitaskun lämmössä ja huippuahipovaa ekomökkeilyä Vuoritaskun upeissa maisemissa.

Luontoilun lisäksi vieraiden on mahdollisuus nauttia niin perinteisen kuin savusaunankin lokoisista löylyistä, rentouttavista kylpytynnyrihetkistä, vene- ja kalastusretkistä Konniveden laineilla sekä erätuli-illallisista suomalaisine perinneherkkuineen.

Yli-Kaitalan Lomamökit

Sijainti, kuvituskuva Kaitalantie 323, 47490 Mankala

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Iitin Mankalassa Kettujärven rannalla.
Varattavissa 10 lomahuvilaa upeasta VIP luksushuvilasta idylliseen mummonmökkiin. Lisäksi varattavana 4 hotellitason huonetta Pihatalossa. Yli-Kaitalassa voit myös nauttia kalastuksesta, veneilystä, retkeilystä, saariseikkailusta, hiihdosta ja monista muista aktiviteeteista. Meille ovat tervetulleita myös lemmikit.

Tilaussaunamme ainutlaatuinen Sammalsauna ja perinteinen Kettusauna tarjoavat unohtumattomat saunahetket isommallekin porukalle. Saunojen yhteydessä ulkoporeallas, kuumakylpyallas ja tietenkin kirkas Kettujärvi. Vuokraamme myös siirrettävää paljua.

Ravintolamme Ketunleipä tarjoaa mahtavat puitteet ja maistuvat tarjoilut perhejuhliin, kokouksiin ja teemapäiviin. Katettu terassimme jatkaa juhlatilaa, joten juhlimaan mahtuu isokin ryhmä.

Tutustu tarkemmin:

 

 


Kartanot & resortit

Radalla Resort

Sijainti, kuvituskuva Uimarintie 1, 47400 Kausala

Radalla Resort on Iitin Urajärven rannalla sijaitseva matkailun monitoimikohde.

Mukavien ja tehokkaiden kokousten, ikimuistoisten juhlien, hyvin nukuttujen öiden ja paikallisista raaka-aineista loihdittujen herkkujen lisäksi ohella tarjolla on rentouttavia sauna-, ohjelma- ja virkistyspalveluja. Itti Golf ja Suomen kaunein jousiammuntarata sijaitsevat kivenheiton päässä, KymiRing lähellä ja venelaituristamme pääsee uudelle vesiväylälle, Kimolan kanavalle.

Tutustu tarkemmin:

Ilonojan kartano

kuvituskuva: sijainti Iitinkirkontie 75, 47650 Kimola

Majoitusta 1–7 hengelle vanhassa renkituvassa kauniissa kartanomiljöössä Pyhäjärven rannalla. Tässä kauniissa hirsirakennuksessa on 3 makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö ja tilava sauna.

Selkolan kartanon B&B

Sijainti, kuvituskuva Selkolantie 121 16100 Iitti

B&B Selkolan kartano / Villa Selkola sijaitsee luonnonkauniilla alueella Iitissä Selkojärven rannalla. Tarjoamme aamiaismajoitusta ja kurssitiloja viehättävässä ympäristössä.

Metsäpolkua pitkin voi kävellä järven rannalle, jossa on hirsisauna sekä takkatupa.
Tuvassa on sähköt, hella, jääkaappi ja astioita. Kesäaikaan yöpymismahdollisuus kahdelle. Talon ympäristössä on puutarha hedelmäpuineen ja lampineen. Puutarhassa voi viettää aikaa ja istuskella vaikka aamukahvin merkeissä lammen rannalla pylväikön katveessa.


Majoituspaikkoja on kahdessa kerroksessa. Tilaa on kahdelletoista hengelle kuudessa huoneessa.

Tutustu tarkemmin:

Perheniemen opisto

kuvituskuva: sijainti Opistontie 15 b, 47450 Iitti

Edullinen majoitusvaihtoehto rauhallisen maalaisympäristön keskellä, työmatkalaiselle tai omaa aikaa kaipaavalle.

Opistolla voi majoittua edullisesti hostellitasoisissa huoneissa ympäri vuoden. Kokonaismajoituskapasiteettimme on yhteensä 102 henkilöä. Kampusalueella on myös mahdollista majoittua teltassa sekä asuntovaunussa ja -autossa.

Perheniemen opiston toiminnassa näkyy ekologisuus ja luonnonläheisyys. Opistossa käytettävä vesi on lähdevettä ja opistolla käytettävä sähköenergia tuotetaan 100% tuulivoimalla. Lämmityksessä käytettävä hake on paikallista, puhdasta ja uusiutuvaa bioenergiaa. Opiston jätevedet puhdistetaan juurakkopuhdistamolla, jonka maasuodattamon kasveina käytetään järviruokoa.


LOMA-ASUMINEN

Radansuun ryhmäpuutarha

Sijainti, kuvituskuva Radansuun ryhmäpuutarha sijaitsee Kymenlaaksossa Iitin Radansuun Pohjanmäessä kauniissa Kymijoen vesistöön kuuluvassa Kirkkojärven rantamaisemassa.

Ryhmäpuutarhasta on rakentunut viihtyisä ja vehreä Pohjanmäen omakotialueeseen hyvin sulautunut vapaa-ajan asumisen mökkikylä ympärivuotiseen käyttöön.

Alue on vuokrattu Iitin kunnalta. Mökkipalstoja on 50 kpl. Valmiita mökkejä on 41. Jokaisen tontin rajalle on vedetty kunnallistekniikka ja sähköliittymä. Mökit ovat kooltaan n. 35m2.

Myös ulkopaikkakuntalaiset hyväksytään jäseniksi. Tontin vuosivuokra on 250€ ja yhdistyksen jäsenmaksu 170€/vuosi.

Tutustu tarkemmin:

SF-Caravan Kaakkois-Hämeen

kuvituskuva: sijainti Siestantie 85, 47400 Kausala

Leininranta sijaitsee Iitin kunnassa Jokuen kylässä. Alue on rinnemaastoa, josta avautuu upeat näkoalat Kymijoelle ja Leininselälle. Matkailuajoneuvoille alueella on 85 sähköistettyä paikkaa.

Valta tieltä alueelle on 1 km. Luonnonrauha ja läheisyys ovat alueemme vahvuuksia. Luonnonrauha, kaunis maisema ja laaja vesistö antavat tunteen kuin olisit kesämökillä. Alueelta löytyvät hyvä sauna upeine terasseineen, grillikota, savustuspiste, tasokas huoltorakennus, vapaa- ajantila, uusi leikkikenttä ja uusi laavu ( 1km ), kaikki tilat ovat vapaasti asiakkaittemme käytössä. Rantaviivaa alueella on n. 300 m josta löytyvät uimaranta, soutuveneitä ja pelikenttä. Siisteys ja puhtaus ovat meille kunnia asia pitää kunnossa.