Pyöräreitit

Iittiin on helppo tulla pyöräilemään – nappaa pyörä mukaan esimerkiksi lähijunaan. Lähijunalla pääset kuntakeskus Kausalan asemalle naapurikaupungeista ja pääkaupunkiseudulta.

Meillä mankelireittejä riittää parinsadan kilometrin edestä kauniissa maalaismaisemissa. Reittejä löytyy monen tasoiselle ja erilaisille pyöräilyn harrastajille, niin vaativampaankin makuun kuin koko perheen pyöräretkille. Matkailukartasta löydät valmiit reittijäljet sekä käyntikohteet pyöräreiteille Iitissä sekä kuntarajojakin halkoville reiteille.

Lisäksi ainakin viisi yritystä on panostanut Tervetuloa pyöräilijä – Welcome Cyclist-palveluun.

Maisemat tutuiksi satulan selästä

Pyöräreitit

Pyöräreitit

Mankelireittejä riittää parinsadan kilometrin edestä kauniissa maalaismaisemissa. Reittejä löytyy monen tasoiselle ja erilaisille pyöräilyn harrastajille, niin vaativampaankin makuun kuin koko perheen pyöräretkille. Matkailukartasta löydät valmiit reittijäljet sekä käyntikohteet pyöräreiteille Iitissä sekä kuntarajojakin halkoville reiteille.

Tutustu pyöräreitteihin

Tervetuloa pyöräilijä-palvelut

Tervteuloa pyöräilijä -tunnuksen palvelut ovat niitä paikkoja ja palveluja, jotka tarjoavat hieman tavallista paremmat palvelut pyörän satulassa seikkaileville.

Katso palvelut

Pyöräreitit

Tervetuloa pyöräilijä

Tervetuloa pyöräilijä -tunnus on suunniteltu helpottamaan pyöräilijän elämää silloin, kun hän etsii itselleen sopivia palveluita: niitä paikkoja ja palveluja, joihin pyöräilijä tietää aina olevansa tervetullut, ja jotka tarjoavat hieman tavallista paremmat palvelut pyörän satulassa seikkailevalle.

  • Lomakivi, Radansuu: tietoa alueesta, pyörähuollosta ja polkupyörän vuokrauksesta, pyörän putsauspaikka ja perustyökalut saatavilla, latauspiste pyörälle ja sähkölaitteille, turvallinen pysäköinti, majoitus- ja ateriapalvelut.
  • Radalla Resort, Radansuu: pyöräilijöille tarjolla erityyppisiä ja -pituisia pyöräilyreittejä ja myös ohjattuja maastopyöräretkiä välineineen. Lisäksi majoitus- ja ateriapalvelut.
  • Yli-Kaitala Resort, Mankala: vuokrattavana pyöriä, myös sähköpyöriä. Tiluksilla 12 kilometrin mittainen pyöräreitti ja mukavia sorateitä. Pyörän pesu- ja huoltomahdollisuus. Lisäksi majoitus- ja ateriapalvelut.
  • Iitin Maatilatori, Kausala: Iitti-bike-sähköpyörävuokraus, suosituksia mukavista pyöräreiteistä sekä kahvila.
  • Käsityökahvila PeuranKello, Vuolenkoski: pyöräilijälle tarjolla uutta energiaa kahvilasta, vesipullojen täyttö ja ilmaa pyöränrenkaisiin.

Palvelua tarjoavat yritykset


Jaa sivu eteenpäin

Muuta kiinnostavaa