Luontoreitit

Retkeile luonnonhelmassa, nauti eväät ulkosalla.

Hiidenvuori ja -saari

Jääkauden pyöristämät ja silottamat pinnat, pystyjyrkänteet sekä luoteislaidan halkeama tekevät 60 metrin korkeuteen Kymijoen pinnasta kohoavasta Hiidenvuoresta näyttävän käyntikohteen. Saaren poluilla voi liikkua patikoiden ja maastopyöräillen. Osa saaresta on luonnonsuojelualuetta.

Hiidenvuori Outdoor Activessa

Radansuun luontopolku

Radansuun luontopolku Kirkonkylän naapurissa on Iitin uusin luontopolku, joka kiertää vanhan Radansuun kylän. Opastein varustettua polkua riittää n. 8 kilometriä, mutta sitä voi kulkea myös lyhyemmissä osissa ja kumpaankin suuntaan.Yhtä lailla se johdattaa metsän siimekseen kuin pitkospuille veden äärelle. Polun varrelta löytyy mm. Lemmenkukkulan näköalapaikka, sekä mukava taukopaikka löytyy Kalmusaaren laavulta.

Radansuun luontopolku Outdoor Activessa

Karralan luontopolku

Karralan luontopolun reitti lähtee Karralan kotiseututalon pihapiiristä. Polku on alkuun leveää metsätietä. Laavun jälkeen sukelletaan metsän siimekseen ja polku muuttuu kapeammaksi. Reitillä on jonkin verran nousuja ja laskuja. Polun varrella voi pysähtyä ihailemaan maisemia kahdesta eri näköalapaikasta.

Karralan luontopolku Outdoor Activessa

Erä- ja opaspalvelut

Palveluhakemisto

Muuta kiinnostavaa


Jaa sivu eteenpäin