Majoitus

EEROLAN LOMAMÖKIT

Eerolan lomamökit tarjoavat majoitusta jopa koko kesäksi.
Eerolan neljä lomamökkiä, Katajanokka (56m2), Keidas (42m2), Kuusikko (48m2 ja sauna 19,2m2) ja Neulakivi (42m2) tarjovat majoitusta viikosta koko kesän kestäviin majoitukseen. Mökit sijaitsevat Märkjärven rannalla rauhallisessa ympäristössä luonnon helmassa.

TUTUSTU TARKEMMIN

hotel radalla

Hotel Radalla on Iitin Urajärven rannalla sijaitseva matkailun monitoimikohde.

Itti Golf ja Suomen kaunein jousiammuntarata sijaitsevat kivenheiton päässä, Kymiring lähellä ja venelaituristamme pääsee uudelle vesiväylälle, Kimolan kanavalle.

TUTUSTU TARKEMMIN


Ilonojan kartano

Majoitusta 1–7 hengelle vanhassa renkituvassa kauniissa kartanomiljöössä Pyhäjärven rannalla. Tässä kauniissa hirsirakennuksessa on 3 makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö ja tilava sauna.

tutustu tarkemmin


MTY Perttola / Metkan Mökit

Tunnelmallista mökkimajoitusta vuoden ympäri - Kymenlaakso, Kouvola, Lahti

Täällä on eletty ja asuttu satoja vuosia, totuttu luontoon ja sen suomaan rauhaan. Tule sinäkin, tule vieraaksemme talvella ja kesällä !

Tervetuloa Metkan mökeille!

tutustu tarkemmin


Lomakivi

Vuokraamme lomamökkejä ympärivuotisesti asiakkaiden haluamaksi ajaksi (viikonloppu, viikko tai pitempi aika).

tutustu tarkemmin

 


PERHENIEMEN OPISTO

Edullinen majoitusvaihtoehto rauhallisen maalaisympäristön keskellä, työmatkalaiselle tai omaa aikaa kaipaavalle.

TUTUSTU TARKEMMIN


Taskunpohjan tuvat, Povitasku ja Vuoritasku

Taskunpohjan tila tarjoaa vierailleen maalaisromanttista majoitusta Povitaskun lämmössä ja huippuahipovaa ekomökkeilyä Vuoritaskun upeissa maisemissa. 

Luontoilun lisäksi vieraiden on mahdollisuus nauttia niin perinteisen kuin savusaunankin lokoisista löylyistä, rentouttavista kylpytynnyrihetkistä, vene- ja kalastusretkistä Konniveden laineilla sekä erätuli-illallisista suomalaisine perinneherkkuineen. 

tutustu tarkemmin


SF-CARAVAN KAAKKOIS-HÄME

SF-Caravan Kaakkois-Hämeen caravan-alue Leininranta sijaitsee Iitin kunnassa Jokuen kylässä. Alue on rinnemaastoa, josta avautuu upeat näkoalat Kymijoelle ja Leininselälle.                                                  

TUTUSTU TARKEMMIN


Yli-Kaitala Oy

Yli-Kaitalan tila sijaitsee Iitin Mankalassa Kettujärven rannalla.

Varattavissa 10 lomahuvilaa upeasta VIP luksushuvilasta idylliseen mummonmökkiin. Lisäksi varattavana 4 hotellitason huonetta Pihatalossa. Yli-Kaitalassa voit myös nauttia kalastuksesta, veneilystä, retkeilystä, saariseikkailusta, hiihdosta ja monista muista aktiviteeteista. Meille ovat tervetulleita myös lemmikit.

TUTUSTU TARKEMMIN