Vuolenkosken Käsityö- ja Kahvitupa PeuranKello - Visit Iitti

Kahvila ja puoti Peurankello kutsuu sinut pysähtymään uniikkiin tunnelmaan Vuolenkosken kylänmäelle. Menneen ajan havina huokuu uutta elämää vanhan sekatavarakaupan miljöössä. Tunnelma on yhtä aikaa kuin pala pysäytettyä historiaa ja kuitenkin eläväinen.

Vanha kauppa tarjoilee elämyksen, johon kannattaa pysähtyä niin kahvihampaan kolotuksen vuoksi, kuin tuliais- ja lahjatarpeidenkin tähden. Leivonnaiset ovat tuoreita, lähiseudun antimia suosien valmistettu ja kuin kotiuunista tulleita. Olipa sitten pikkuhiukoon suolapalan tarpeessa tai herkkullisen paakelssin kaipuussa, löytyy varmasti jotakin mieluista.  Vaikka kahvivaraksi mukaan vietäväksi.

Puoti kuin runsaudensarvi.


Lähiseutujen käsityöläisten ja pientuottajien huopa, nahka, puu, lasi, keramiikka, rauta, räsy- villa, jne. käyttöesineitä. Vuolenkosken vehnämyllyn jauhoja ja ryynejä. Paikallista hunajaa. Mausteita. Herkkusäilykkeitä. Ja vaikka mitä päälle. Kyllä kelpaa näistä kotivaraksi, tuliaiseksi tai lahjaksi valita.

Ja jos tarvitset tilaa ja tarjoomukset pikku kokoukseen, juhlaan, myyntitapahtumaan, näyttelyyn tai vaikka ystävien kokoontumiseen puodin yläkerrassa on vuokrattavissa n.20 hengelle sopiva viihtyisä tila. Kysy rohkeasti tarjousta.

Ulkoilmaan mieliville vuokraamme kanootteja ja lumikenkiä sekä myymme alueemme kalastuslupia.  Kaikenmoisia pikku tapahtumia on pitkin vuotta.

  Yritys   Vuolenkosken Käsityö- ja Kahvitupa PeuranKello
  Käyntiosoite   Vuolenkoskentie 1153, 19160   Huutotöyry
  eMail   mervi@peurankello.fi
  Puhelin   0503237211
  Web   peurankello.fi
  Facebook   facebook.com/peurankellokahvila
  Aukioloajat   Voimassa olevat aukioloajat löytyvät osoitteesta www.peurankello.fi

  

Katso myös