Visit Iitti: Ilmoita kohde

Visit Iitti -sivuston tehtävä on tehdä Iittiä tunnetuksi matkailualueena ja tarjota ajantasaista ja maksutonta matkailuneuvontaa. Sivustolla esitellään mielenkiintoista tietoa kunnasta, vierailu- ja luontokohteista sekä hakemistot paikallisista tapahtumista ja palveluista.

Sivustolla esitetään palveluhakemistoja paikallisten yritysten ja yhdistysten palveluista ja tapahtumista. Ilmoittaja vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Ilmoittamalla kohteen tiedot hyväksyt lähetettyjen tietojen julkaisemisen Visit Iitti -matkailusivustolla sekä muissa Iitin kunnan matkailuun liittyvissä materiaaleissa. Kohteen esittelyn yhteydessä julkaistavan valokuvan pyydämme toimittamaan sähköpostilla: matkailuinfo@iitti.fi.

Tietojen ilmoittaminen on maksutonta, eikä tietoja luovuteta edelleen muihin tarkoituksiin. Iitin kunta pidättää oikeuden muokata tekstiä ja päättää tietojen julkaisemisesta.

Tapahtuman ilmoittaminen

Paikallisista tapahtumista ilmoitetaan tapahtumakalenteriin:
iitti.fi/tapahtuman-ilmoitus-1

Tapahtumakalenteri on avoin kaikille paikallisille avoimille tapahtumille. Tapahtuma julkaistaan tapahtumakalenterissa hyväksynnän jälkeen. Tapahtumailmoituksen maksimipituus 1 viikko. Pidempiaikaisten tapahtumien kohdalla voit ilmoittaa esimerkiksi tapahtumasi avajaisviikon sekä päättymisviikon.

Kohdetietojen päivittäminen

Lähetä päivitettävät tiedot osoitteeseen: matkailuinfo@iitti.fi.

Please write no text here
*
*
*
Kulttuurikohteet (museo, teatteri, näyttely, musiikki) Nähtävyydet Luontokohteet Aktiviteetti Opastus / opastetut retket Ostospaikat Ravintolat, kahvilat Majoituspalvelut Kokous- ja juhlatilat Koko perheen käyntikohteet (maatilat, maaseutukohteet)
*
*
Kyllä, yhteystiedot saa liittää Iitin kunnan matkailuinfon sähköpostilistalle.