Varhaiskasvatuksen sähköinen asiointikanava Tieto Edu päivittyy Edlevo-sovellukseksi viikolla 50

09.12.2021 13:02

Kategoria: Varhaiskasvatus

Iitin kunnan varhaiskasvatuksessa syyskuusta 2019 lähtien käytetty sähköinen asiointikanava Tieto Edu päivittyy Edlevo-sovellukseksi viikolla 50. Sovelluspäivitys julkaistaan viikolla 50 sekä nykyisille käyttäjille että Apple App Store (iOS) ja Google Play Store (Android) sovelluskauppoihin.  

Sovelluspäivityksen myötä huoltajat, jotka ovat jo ladanneet sovelluksen, saavat päivityksen, jonka he päivittävät joko manuaalisesti tai automaattisesti, jos he ovat määrittäneet automaattiset sovelluspäivitykset matkapuhelimeen. Sovelluksen sisältö itsessään ei ole muuttunut. Päivityksen myötä näkyviin tulee uusi tuotteen nimi ja tuotekuvake.  

Uudet käyttäjät, jotka haluavat ladata sovelluksen, löytävät sen kuukauden ajan sekä Tieto Edu- että Edlevo-nimellä. 

Edlevo-sovelluksen käyttö kunnallisessa varhaiskasvatuksessa 

Sovelluksen sekä webkäyttöliittymän avulla vanhemmat/huoltajat ilmoittavat lastensa suunnitellut hoitoajat ja hoitopäivät sekä suunnitellut poissaolot. Myös ainoastaan esiopetuksessa olevien lasten osalta ilmoitetaan esiopetusaika. Ilmoituksen voi tehdä puoleksi vuodeksi kerrallaan. 

Syyskuussa 2019 käyttöönotetun sähköisen asiointikanavan jälkeen Iitin varhaiskasvatus ei vastaanota paperisia, sähköpostitse tai tekstiviestitse lähetettyjä hoitoaikavarauksia tai poissaoloilmoituksia. Mikäli huoltajalle ei ole mahdollisuutta ilmoittaa hoitoaikoja sovelluksen kautta, pyydetään huoltajaa ottamaan yhteyttä varhaiskasvatuksen esimieheen. 

Huoltajien ilmoittamat hoitoajat ja poissaolot välittyvät päiväkoteihin ajantasaisesti ja ovat henkilöstön oikea-aikaisen työvuorosuunnittelun kannalta välttämättömiä. Sovelluksen kautta huoltajat voivat seurata ajantasaisesti lastensa varattuja hoitoaikoja. Asiakasmaksu perustuu sovittuun palveluntarpeeseen. 

Lisätietoja: 

Salme Saari,
Varhaiskasvatuspäällikkö
salme.saari@iitti.fi / 040 550 0257 

kuvituskuva Edlevo.