Visit Iitti -sivuston tehtävä on tehdä Iittiä tunnetuksi matkailualueena ja tarjota ajantasaista ja maksutonta matkailuneuvontaa. Sivustolla esitellään mielenkiintoista tietoa kunnasta, vierailu- ja luontokohteista sekä hakemistot paikallisista tapahtumista ja palveluista.

VisitIitti.fi- sivuston ylläpitämisestä ja päivittämisestä vastaa Iitin kunnan kehittämispalvelut. Sivuston tarkoituksena on tarjota tietoa käyntikohteista matkan suunnittelua varten. Sivusto ei ole verkkokauppa eikä sen kautta voi ostaa palveluita.

Iitti on osakkaana seudullisessa markkinointiyhtiö Lahti Region Oy:ssä, joka vastaa Lahden seudun imago-, asumisen-, matkailun ja tapahtumien markkinoinnista sekä matkailu- ja tapahtumapalvelujen myynnistä ja seudun matkailuneuvonnasta.

Sivustolla esiteltävät palvelut

Sivustolla esitetään palveluhakemistoja paikallisten yritysten ja yhdistysten palveluista ja tapahtumista. Sivustolla esitellyt yritysten ja yhdistysten palvelut ovat heidän itsensä ilmoittamia ja vastaavat tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Verkkosivustolla on linkkejä ulkopuolisten tahojen verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin. Visit Iitti ei vastaa ulkopuolisten tahojen ylläpitämien sivujen ja kanavien sisällöstä.

Kohteet ilmoittaminen

Matkailukohde tai palvelu ilmoitetaan sivustolle sähköisellä lomakkeella >>

Palvelut esitetään sivustolla teemoittain/luokittain. Ilmoittaja vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Kohdetietojen päivittäminen: lähetä päivitettävät tiedot osoitteeseen: matkailuinfo@iitti.fi.

Tapahtumien ilmoittaminen

Paikallisista tapahtumista ilmoitetaan tapahtumakalenteriin:
iitti.fi/tapahtuman-ilmoitus-1

Tapahtumakalenteri on avoin kaikille paikallisille avoimille tapahtumille. Tapahtuma julkaistaan tapahtumakalenterissa hyväksynnän jälkeen. Tapahtumailmoituksen maksimipituus 1 viikko. Pidempiaikaisten tapahtumien kohdalla voit ilmoittaa esimerkiksi tapahtumasi avajaisviikon sekä päättymisviikon.

Matkailuinfo

Sähköposti: matkailuinfo@iitti.fi

Iitin kunnan puhelinvaihde: 020 615 9600
ma - pe klo 9–15
Iitin kunnan puhelinvaihde auttaa ja yhdistää puhelusi oikealle henkilölle myös matkailuasioissa.

Iitin kunnan matkailuinfo on paikalla myös matkamessuilla ja erilaisissa tapahtumissa.  

Esitteet ja kartat

Iitin kunta toteuttaa erilaisia esitteitä ja karttoja vuosittain. Printtiesitteitä ja -karttoja on noudettavissa kunnan asiakaspalvelupiste Iitti-pisteestä kunnankirjastolta (Kausansaarentie 3, 47400 Kausala).