Rikkoutunut 225 runkovesijohto Kalevankadulla korjattu

03.12.2018 14:52

Kategoria: Asuminen ja ympäristö

4.12.2018 Kausalan Lämpö tiedottaa:

Runkovesijohtovuoto Kalevankadulla
Tilannepävitys tiistai kello 12.45

Kalevankadun runkovesijohdon korjaustyöt ovat valmistuneet. Rikkinäinen venttiili on korjattu ja Kausalan vesijohtoverkoston tilanne on palautunut normaaliksi. Vesijohtoverkostossa saattaa olla korjauksen jälkeen ilmaa ja epäpuhtauksia, jotka poistuvat vettä juoksuttamalla.

Maansiirtotyöt jatkuvat Kalevankadulla, ja valmistunevat kello 16 mennessä.

Koska Kalevankadun korjaustyöt kestivät aamuviiteen asti, on asentajien vuorokautiset ylityötunnit täynnä. Aloitamme Hakotien korjaukset huomenna keskiviikkona aamusta. Siirrämme väliaikaisen vedenjakelupisteen Hakotielle, josta voi hakea vettä omilla astioilla / kanistereilla.

Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä.

Jarkko Laitinen


Runkovesijohtovuoto Kalevankadulla
Tilannetiedotus tiistaina kello 4.30.

Rikkoutunut 225 runkovesijohto Kalevankadulla korjattu. Valtatie 12 alitusputkea ei saatu vielä käyttöön. Alitusputkesta löytyi rikkinäinen venttiili, johon emme saaneet korjausosia aamuyöstä. Korjaustyötä jatketaan heti tiistaiaamusta. Vesi tulee tällä hetkellä vesitornilta Kausalan alueelle muiden valtatien alitusputkien kautta. Tämä aiheuttaa Kausalan taajaman vedenjakeluverkostossa kapasiteetin ja paineen alentumista.  Pyydämme kuluttajia välttämään suurta vedenkäyttöä.

Pyrimme saamaan tarvittavat korjausosat heti tiistaiaamusta.

Jarkko Laitinen toimitusjohtaja Kausalan Lämpö.


3.12.2018

Kausalassa havaittu vesivuoto, joten tällä hetkellä Kausalan alueella vesikatko. Kausalan Lämmön sivuille päivittyy tietoja, kun tilanne selviää tarkemmin.

http://www.kausalanlampo.fi/

vesikatko