Perheniemen evankelinen opisto - Visit Iitti

Perheniemen evankelinen opisto

Perheniemen opisto on vuonna 1924 perustettu vapaan sivistystyön alan koulutusta tarjoava kansanopisto. Lisäksi järjestämme täydennyskoulutusta kirkollisten sekä sosiaali- ja terveysalojen työntekijöille. Palveluihimme kuuluvat myös tilavuokra-, majoitus- ja ruokapalvelut. 

Perheniemen opistossa alkaa innostavia, rakentavia ja varustavia koulutuksia, lyhytkursseja ja seminaareja ympäri vuoden. Historiallisessa maalaiskartanomiljöössä sijaitsevassa opistossamme voi opiskella ja tehdä oivalluksia levosta käsin, itseään kuunnellen.

Opisto lähiympäristöineen tarjoaa erinomaiset puitteet opiskelun lisäksi tapahtumien ja juhlien järjestämiselle, ulkoilulle ja virkistäytymiselle. Opistolla voi majoittua edullisesti hostellitasoisissa huoneissa ympäri vuoden. Kokonaismajoituskapasiteettimme on yhteensä 102 henkilöä. Kampusalueella on myös mahdollista majoittua teltassa sekä asuntovaunussa ja -autossa.

Opiston vuokrattavat tilat koostuvat kokoustiloista (5-10 hlö), opetustiloista (15-20 hlö) ja saleista (kartano 50+ hlö, juhlasali 100 hlö). Opistolla on myös hyvin varusteltu opetuskeittiö. Juhlien järjestäminen opistolla onnistuu viihtyisässä kartanossa tai päärakennuksen juhlasalissa, joka on myös vihitty kirkkotila. Opiston keittiöltä voi tilata maistuvat tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin.

Perheniemen opiston toiminnassa näkyy ekologisuus ja luonnonläheisyys. Opistossa käytettävä vesi on lähdevettä ja opistolla käytettävä sähköenergia tuotetaan 100% tuulivoimalla. Lämmityksessä käytettävä hake on paikallista, puhdasta ja uusiutuvaa bioenergiaa. Opiston jätevedet puhdistetaan juurakkopuhdistamolla, jonka maasuodattamon kasveina käytetään järviruokoa.

Tervetuloa Perheniemen opistoon!

YHTEYSTIEDOT

  Yritys   Perheniemen evankelinen opisto
  Käyntiosoite   Opistontie 15 b, 47450 Iitti
  eMail   opisto@perheniemi.com
  Puhelin   05 7574 100
  Web   perheniemi.com
  Facebook   facebook.com/perheniemenopistolla/
  Aukioloajat   ma-pe klo 10-15 tai sopimuksen mukaan

  

Katso myös