Nuorten kesätyösetelit noudettavissa 18.5.2018 mennessä Palvelupiste Monitorista

15.05.2018 11:42

Kategoria: Nuoret

Kesätyösetelin nuori lunastaa palvelupiste Monitorista sen aukioloaikoina ma klo 8-17, ti-pe klo 8-15 7.-18.5.2018 välisenä aikana. Seteli tulee noutaa henkilökohtaisesti ja hakijan on todistettava henkilöllisyytensä. Vaihtoehtoisesti nuori voi valtuuttaa kirjallisesti jonkun toisen hakemaan setelin, mikäli itse esim. opiskelujen vuoksi on estynyt sitä noutamaan.

* Mikäli nuori ei onnistu löytämään kesätyöpaikkaa, palautetaan seteli joko henkilökohtaisesti tai postitse palvelupiste Monitoriin.

* Nuori etsii työpaikan itse. Työpaikka voi olla Iittiin rekisteröity yritys tai yhdistys. Toimipiste jossa nuori työskentelee voi sijaita myös muiden kuntien alueella. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö. Työ on kestettävä vähintään kaksi viikkoa 30h/vko. Siitä on tehtävä kirjallinen työsopimus ja maksettava ko. alan työehtosopimuksen mukainen palkka. Kunta maksaa työnantajalle kesätyöllistämisestä 200,- eur työllistämistukea seteliä vastaan. Kunnan tuki voi kattaa enintään 50% palkkakustannuksista sisältäen pakolliset sosiaalikulut.

Kesätyösetelin arvoa lunastaessa on työnantajan joko lähetettävä kesätyöseteli, työsopimus sekä tilinauha maksetusta palkasta 28.9.2018 mennessä osoitteeseen Iitin kunta, Palvelupiste Monitori, Rautatienkatu 20, 47400 Kausala tai toimittaa ne henkilökohtaisesti palvelupiste Monitoriin. Takarajan ylittäneitä hakemuksia ei huomioida.

* Lisätietoja setelistä antaa tarvittaessa työllisyyskoordinaattori Tanja Tuomi numerosta 0407014227 tai sähköpostitse tanja.tuomi@iitti.fi.

KESÄTYÖSETELI