Nopeista kokeiluista tehoa liiketoimintaan, osa 2/3

27.05.2021 09:00 - 27.05.2021 11:30

Kategoria: Luennot ja kurssit

Kolmiosaisen kokeilevan kehittämisen webinaarisarjan toisessa osassa käsitellään asiakastarpeita ja asiakkaiden kanssa tehtäviä konkreettisia kokeiluja palveluiden ja tuotteiden kehittämisen lähtökohtana. Vastakohtana tälle on perinteinen, tuotelähtöinen kehittämisen tapa, jossa asiakkaille tarjotaan täysin valmiiksi kehitettyjä ratkaisuja. Erityisesti syvennytään kokeiluihin ja niissä käytettävien prototyyppien suunnitteluun, fokusointiin, toistuvien kokeilujen muodostamaan ketterään prosessiin ja siihen, miten suuntaa ja suunnitelmia voi muuttaa systemaattisen oppimisen ohjaamana.

Syksyn 2021 koulutus- ja kokeiluohjelmaan voivat hakea mukaan Lahden seudun yritykset. Haku aukeaa 12.5.2021. Valmennus on suunnattu palveluiden, tuotteiden ja liiketoiminnan kehittäjille ja kehitysjohdolle. Valmennuksessa käsitellään tuotteiden ja palveluiden kehittämistä sekä B2B- että B2C-liiketoiminnassa.

Lue lisää: Nopeat kokeilut (linkki tulee myöhemmin)

 

Ohjelma

Klo 9 Tervetuloa. Käydään läpi tavoitteet ja agenda.

  • Asiakastarpeista ratkaisujen kehittelyyn ja takaisin
  • Erilaiset prototyypit ja prototypoinnin fokusointi – Minimum Viable Product (MVP)
  • Kokeilujen suunnittelu ja toteutus
  • Oppiminen ja pivotointi
  • Yhteenveto – Miten kokeilen kokeilemista?

    11.30 Valmennus päättyy

 

Ilmoittaudu maksuttomaan tilaisuuteen viimeistään 25.5. tästä

--

Tilaisuus rahoitetaan osittain hankkeesta: Suomen paras yrityspalvelu (dnro HÄMELY/0177/05.02.09/2017), jota rahoittaa Hämeen ELY-keskus ja Yritysten toimintaympäristön kehittämisavustus / Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma. Lue lisää hankkeesta: https://www.ladec.fi/ladec/hankkeet/hanke/suomen-paras-yrityspalvelu