Nopeista kokeiluista tehoa liiketoimintaan, osa 1/3

12.05.2021 09:00 - 12.05.2021 11:30

Kategoria: Luennot ja kurssit

Kokeilevan kehittämisen verkkovalmennussarjan ensimmäisessä osassa käydään läpi Lean startup –mallin, kokeilukulttuurin ja kokeilevan kehittämisen tärkeimmät asiat ja tarkastellaan kokeilemalla kehittämisen mahdollisuuksia ja sovellusalueita liiketoiminnan kehittämisessä. Saat myös konkreettisia työkaluja palveluiden ja tuotteiden konseptointiin, prototypointiin ja kokeilemiseen.Valmennus on ensimmäinen kolmen valmennuksen sarjassa. 

Tavoite: Verkkovalmennusten sarjan tavoitteena on johdattaa osallistujat liiketoiminnan ketterään kehittämiseen kokeilujen avulla ja esitellä syksyllä 2021 järjestettävän nopeiden kokeilujen sparrausohjelman sisältö. Syksyn 2021 sparrausohjelmaan voivat hakea mukaan Lahden seudun yritykset. Haku aukeaa pian! 

Kohderyhmä: Valmennus on suunnattu palveluiden, tuotteiden ja liiketoiminnan kehittäjille ja kehitysjohdolle. Valmennuksessa käsitellään tuotteiden ja palveluiden kehittämistä sekä B2B että B2C liiketoiminnassa.


Ohjelma

Klo 9 Tervetuloa. Käydään läpi tavoitteet ja agenda.
Liiketoiminnan kehittämisen prosessi – kokeilujen sijoittaminen kartalle
Mitä on Lean Startup?
Mikä on kehittävä kokeilu?
Mitä on systemaattinen oppiminen?
Yhteenveto – Miten pääsen alkuun?
11.30 Valmennus päättyy
 

Ilmoittaudu maksuttomaan tilaisuuteen viimeistään maanantaina 10.5.! Ilmoittautumaan pääset tästä.

--

Tilaisuus rahoitetaan osittain hankkeesta: Suomen paras yrityspalvelu (dnro HÄMELY/0177/05.02.09/2017), jota rahoittaa Hämeen ELY-keskus ja Yritysten toimintaympäristön kehittämisavustus / Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma. 
Lue lisää hankkeesta: https://www.ladec.fi/ladec/hankkeet/hanke/suomen-paras-yrityspalvelu