Markkinatoimijakysely: Iitin kunnan teknisen toimialan hankinta- ja palvelustrategia – vastausaikaa jatkettu 20.5. saakka

12.05.2022 14:44

Kategoria: Palvelut

Markkinatoimijoilla on mahdollisuus osallistua otsikon mukaisen selvityksen kyselyyn ja antaa palautetta teknisen toimialan kehittämisestä. Selvityksen tavoitteena on selvittää Iitin kunnan teknisen toimialan palvelujen organisoinnin keskeisimmät kehittämisen kohteet kunnan strategian tavoitteiden saavuttamiseksi sekä laadukkaiden ja kustannustehokkaiden palveluiden varmistamiseksi.

Kyselyyn vastaaminen

Kyselyyn voi osallistua anonyymisti. Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti, eikä yksittäisiä vastauksia nosteta esille siten, että niistä voisi päätellä vastaajan henkilöllisyyden.

Kyselyyn voi vastata perjantaihin 20.5.2022 saakka osoitteessa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqsgSYoxZpyTwGSHwGT4mVxBeehz9_3JDFpG1yfA7VBnVgxA/viewform

sekä kunnan asiakaspalvelupiste Iitti-pisteessä kunnankirjastolla (Kausansaarentie 3, 47400 Kausala).

Vastauksista laaditaan yhteenveto osaksi selvitystyötä. Tuloksia esitellään kunnan johdolle, päättäjille ja henkilöstölle selvitystyön päätteeksi.

Vastaamiseen menee aikaa vain muutama minuutti. Kiitoksia osallistumisestasi!

Lisätietoja:

Harri Hoffren
tekninen johtaja
harri.hoffren@iitti.fi


12.5. klo 14.43: Tiedotteeseen päivitetty kyselyyn vastaamisaika ja otsikkoa muutettu lisäämällä vastausaikaa jatkettu 20.5. asti.

kuvituskuva.