LADECin mukaan Alihankinta-messuille paikkoja vapaana

15.05.2020 13:54

Kategoria: Yrittäminen

LADEC toteuttaa perinteisesti Lahden seudun yhteisosaston myös tänä vuonna 22.-24. syyskuuta järjestettäville Alihankinta-messuille. Osastolla on paikka 15 yritykselle, jotka pääsevät esittelemään tuotteitaan ja osaamistaan.

Osastolla on kaksi paikkaa vapaana!

 

Olemme samalla tutulla osastopaikalla kuin aikaisempina vuosina, varattuna on 154m² osasto messujen D-hallissa. Meillä messujen yhteyshenkilönä toimii Rätön Hanna:

Hanna Rättö | hanna.ratto@ladec.fi | 040 350 8938

 

Lyhyesti Lahden seudun yhteisosastosta messuilla:

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta 2020 järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 22.-24. syyskuuta. LADECin organisoimalla Lahden seudun yhteisosastolla on paikka 15 yritykselle, jotka pääsevät esittelemään tuotteitaan ja osaamistaan. Osastopaikan hintaan vaikuttaa sen sijainti osastolla, hinnat ovat 3300 € - 4600 € per osastopaikka. Hintaan sisältyy mm. osastopaikan vuokra, yhteisosaston suunnittelu ja toimitus, sähköt ja siivous, kahvitarjoilu osastolla sekä näkyvyys messuoppaassa. Jokaiselle yritykselle tulee lisäksi messujen sivunäytteilleasettajamaksu 290 € (hinnat eivät sisällä alv).

Lisätietoja: https://www.ladec.fi/tapahtumat/lahden-seudun-huippuosaamista-esitellaan-alihankinta-2020-messuilla

 

Tampereen Messut seuraavat aktiivisesti valtakunnallista tilannetta ja noudattavat viranomaisten antamia ohjeita ja päätöksiä.

Ladec