LADEC Oy:n tarjoama maksuton toimitilojen ja tonttien hakusivusto nyt myös Iitissä

21.02.2019 14:28

Kategoria: Yrittäminen

Toimitilapörssi 

Nyt on Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n tarjoama ilmoittajille ja käyttäjille maksuton toimitilojen ja tonttien ilmoitus- ja hakusivusto Liike.info Toimitilapörssi laajennettu kattamaan Lahden, Hollolan ja Orimattilan lisäksi myös Asikkala, Hartola, Iitti ja Padasjoki!


Tutustu Toimitilapörssiin osoitteessa https://www.liike.info/toimitilaporssi/selaa-ilmoituksia 

Toimitilapörssi kokoaa yhteen paikkaan Lahden, Asikkalan, Hartolan, Hollolan, Iitin, Orimattilan ja Padasjoen toimitila- (liike-, varasto-, toimisto- ja teollisuustilat) sekä liike- ja teollisuustonttien tarjonnan.

Toimitilapörssistä toimitiloja hakevat löytävät vapaana olevat tilat ja tontit nopeasti - ja tilojen vuokraajat, myyjät ja välittäjät saavat helposti ja nopeasti julkaistua tietoa vapaista tiloista. Toimitilapörssi on oiva apu kuntaan muuttavalle yritykselle: ei tarvitse googlettaa, soitella ja kysellä monilta eri tahoilta vapaiden toimitilojen perään, tarjonta näkyy muutamalla klikkauksella ja kätevillä suodatuksilla!

Vapaiden toimitilojen myyjille, vuokraajille ja välittäjille

- Toimitilapörssissä voivat kiinteistövälittäjät, yksityiset henkilöt, yritykset ja muut organisaatiot ilmoittaa vapaista liike-, varasto-, toimisto- ja toimistotiloista ja tonteista.
- Ilmoitusten lisääminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun sekä palvelun käyttöehtojen hyväksymistä. Rekisteröityminen ja ilmoitusten lisäys on helppoa.

- Sivustolta löytyy tarvittaessa myös ohjeet.
- Ilmoittelu on maksutonta.


Vapaita toimitiloja hakeville

- Toimitilapörssistä voi hakea vapaita liike-, varasto-, toimisto- ja teollisuustiloja sekä tontteja toimitilatyypin, luokittelun (ostetaan, myydään, vuokrataan), kunnan sekä toimitilan koon mukaan.
- Toimitiloja voi hakea joko yhden edellä mainitun määrittelyn perusteella tai useammalla eri määrittelyllä samanaikaisesti.
- Mikäli sopivaa toimitilaa ei ole tarjolla juuri hakuhetkellä, toimitilapörssiin voi palveluun rekisteröitymällä myös ilmoittaa tilatarpeensa.
- Toimitilojen hakeminen on maksutonta.

Asikkalan, Hartolan, Iitin ja Padasjoen kunnat, kiinteistövälittäjät, kiinteistöjen omistajat huomio!

Olkaa hyvä, nyt voitte siis alkaa hyödyntää Toimitilapörssiä – voitte alkaa lisäämään Toimitilapörssiin kunnissanne sijaitsevien vapaiden toimitilojen ja tonttien tietoja. Pitää saada sivustolle pikapikaa ”uusien kuntien” alueella olevat vapaat toimitilat ja tontit!!!

Ilmoitusten tekeminen on helppoa: Ensin vaan rekisteröidytään käyttäjäksi tässä osoitteessa https://www.liike.info/rekisteroityminen ja sen jälkeen voi alkaa lisätä tietoja vapaista tiloista ja saatavilla olevista tonteista.

Sivustolta löydät Toimitilapörssin käyttöehdot ja -ohjeet, mutta mikäli ilmenee jotain kysyttävää, ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään. Sivuston ylläpitäjä LADECissa on:

Janne Mallenius

+358 44 749 4813

janne.mallenius(at)ladec.fi

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

 

P.S. Tutustu ja hyödynnä myös Liike.info-sivuston sisältämää Yrityshakua https://www.liike.info/yrityshaku/selaa-yrityksia!

Yrityshausta löydät Lahteen, Hollolaan ja Orimattilaan toimipaikkansa rekisteröineet yritykset toimialan, kunnan, henkilömäärän ja/tai liikevaihdon mukaan suodatettuna. Yrityshaku-osioon yritystiedot perustuvat Tilastokeskukselta hankittuun aineistoon.

toimitilat